Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A 3 ország közül melyik...

A 3 ország közül melyik "jobb"? (fejlettségben, gazdaságilag, biztonságilag stb)

Figyelt kérdés

Mind a 3 ország nekem nagyon tetszik, és ezek közül valamelyikben szeretnék majd egyetem után (vagy közben) munkát vállalni, csak nem tudom pontosan melyik mellett döntsek.

A 3 ország:

Guatemala - Honduras - El Salvador

Melyik jobb úgymond? Közbiztonságilag, fejlettség szempontjából, melyik barátságosabb? Vagy melyikben érdemesebb munkát vállalni?

(és indokot is lécci)

2011. dec. 28. 08:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
háát Guatemaláról sajnos semmit sem tudok:/ de megpróbálok infókat szerezni neked ez ügyben
2011. dec. 28. 19:20
 22/35 anonim ***** válasza:
aztmég mindig nem írtad le hogy mi bajod Costa Ricával
2011. dec. 28. 19:31
 23/35 A kérdező kommentje:

Nem tudom valahogy nem szimpatikus vagy nem is tudom...szépnek szép csak valahogy......:/ Engem már az általam felsorolt országok gyönyörű zászlói is megfogtak....

de Costa Rica is szegény nem? Vagyis nem annyira de Mo.nál szegényebb?

És akkor mond el kérlek : Costa Ricába milyen a közbiztonság?:)

2011. dec. 28. 20:57
 24/35 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem ebből Guatemala lesz :P x)
2011. dec. 28. 21:01
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Costa Ricaban a legjobb a közbiztonság és elvileg euróai szinten van a gazdasága.OK ha neked az számít hogy milyen színű a zászlója és nem az hogy hol nem lőnek agyon akkor OK xD
2011. dec. 28. 21:06
 26/35 A kérdező kommentje:

Dehogy az számít, csak tetszik xD

Egyszerűen csak nem értem hogy miért ilyen rossz a közbiztonság..:/

Amúgy te hány éves vagy?:PxD

2011. dec. 28. 21:11
 27/35 anonim ***** válasza:
csak vicces h kb három kép alapján döntöd el h neked az az ország tetszik a másik meg nem szimpatikus xd egyébként 16 vagyok
2011. dec. 28. 21:23
 28/35 A kérdező kommentje:

Nem 3 kép alapján, utána olvastam mindnek. Hondurassal kezdtem, aztán el is ment a kedvem ettől a cikktől : [link]

Utána jött El Salvador, amiről ugyan nem találtam sok mindent. Épp hogy a közbiztonságról meg ilyenekről nem találtam semmit.

Guatemaláról csak annyit találtam ilyen téren, hogy "még mindíg magas a gyilkossági ráta, és nagyon kevesen kapnak ezért büntetést". De nem tudom. Guatemala tetszik eddig a legjobban, de ennyire rossz lenne a helyzet, hogy pl odautazok a fővárosba, és mondjuk napsütésbe fényes nappal simán lelőnek minden ok nélkül AZONNAL???? Vagy hogy van ez a lövöldözősdi?

Egyáltalán kit lőnek le?

Nicaraguát alapból kihagytam, mert arról tudom hogy nagyon veszélyes, turista cikkek is vannak ilyen címmel : "Ahol a mérhetetlen szegénység és a gyönyörű táj találkozik". Tény hogy gyönyörű ország, de én nem mennék el oda....

Costa Ricát eddig nem néztem, valahogy eddig nem volt szimpatikus.

Az utolsó amin gondolkoztam az Panama, azt nem tudom hogy veszélyes-e, mert nekem elég fejlettnek tűnt, meg ugye ott van a Panama csatorna is. Közbiztonság terén sem tudok róla semmit sem mondani.

Szóval nem kép alapján ítélek.:) De azt a lövöldözősdit pl Guatemalában tényleg nem értem.

2011. dec. 28. 22:18
 29/35 anonim ***** válasza:
A lövöldözősdi úgy megy hogy a két rivális drogbanda tagjai tüzet nyitnak egymásra az utcán és ha arra sétálsz véletlenül akkor hidegvérrel lelőnek. esetleg látják hogy fehér vagy ezért nyilván gazdag is legalábbis a logikájuk szerint ezért elrabolnak váltságdíj reményében ráadásul vannak még szervkereskedők akik a szerveid miatt rabolnak el tehát azt se éled túl. Jó utat:)
2011. dec. 28. 23:31
 30/35 A kérdező kommentje:

Micsoda szép kilátások :D Nem igaz?:P

Viccet félretéve ez a "jó utat" nem volt szép -_-

De amúgy ez Costa Ricában is előfordulhat mert a drogszállítmány gondolom ott is átmegy, ha már Hondurason is...

2011. dec. 29. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!