Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hiszi minden tizenéves...

Miért hiszi minden tizenéves azt hogy érettebb a társainál?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy megfigyeltem, a legtöbb azt is hiszi, hogy felsőbbrendű a többi embernél.
2009. máj. 19. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebben az életkorban mindenki ezt hiszi.
2009. máj. 19. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Énis azt hiszem.De valószínűleg 20 évesen már csak neetni fogok ezeken a gyerekes megnyilvánulásaimon amiket most szívfájdalomként kezelek...majdcsak kinövöm
2009. máj. 19. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
nekem tizenévesen sem voltak ilyen téveszméim, régebben meg fel sem merült egy gyerekben ilyesmi... de hát egyre korcsabb a világ
2009. máj. 19. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg vannak érettebek. De ezt egy tömegkomplexusnak mondanám..vagy önbizalomnak ? Vagy magyarázatnak,hogy miért vagy ebben vagy abban más mint a többi? Én meg ÉRTELMESEBBNEK tartottam magamat.. Mostmár nem mivel ahogy telik az idő,az én szintemhez felfejlődnek a többiek :D:D:D:D. Viccet félre téve,kicsit érdekes volt,mikor 8ikban már nézegettem a BUX-ot..meg a részvények alakulását..minden nap néztem a híradót. Olvastam origot,indexet. Jobban benne voltam a gazdasági hírekben mint a szüleim. Ők csak néztek,hogy mi mindent nem tudok. Osztálytársaim strébernek tarotttak emiatt. Bár mondjuk közkedvelt személy voltam..de sokszor kaptam érte,mikor okoskodtam az órán.. Európa országait fővárosokkal már 4ikben fújtam XD Szóval valamilyen szinten van igaza az állításodnak. Van aki értelmileg, van aki intelligencia szinten..van aki ügyesség, logika, szerelem,érzelmek,tájékozódás,beszélő képességek,idegen nyelv,számolásban jó. Ezért másnak hiszi magát. Míg nem veszi magát észre,hogy másban pedig más a kiemelkedő.
2009. máj. 19. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már olyannal is találkoztam, hogy egy alig húszéves úgy viselkedett, mint egy harmincas.
2009. máj. 24. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!