Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy manapság...

Miért van az, hogy manapság majdnem minden tizenéves lány szerelmes az egyik tanárába?

Figyelt kérdés

Mindenhol ilyeneket olvasok!

"Lehet köztünk valami? Én 15 vagyok ő 25. Én 14 vagyok ő 30. Én 13 vagyok ő 40." stb.

"Naa szerintetek, tegyek valamit vagy felejtsem el?"

Csak én nem értem miért van ez, vagy más sem?

2011. márc. 3. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ez nem csak manapság van így, nagymamám is szerelems volt a tanárjába XD
2011. márc. 3. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A tizenéves lányok már csak ilyenek. :) Felpörögnek bennük a hormonok.
2011. márc. 3. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Régen is szerelmesek voltak a lányok, csak akkor a naplójukba írták le és nem a neten kérdezgették a többieket.
2011. márc. 3. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs új a nap alatt mi a biosztanárunkba voltunk belezúgva ... mind a 10 lány az osztályból.

Mondjuk én fél éven belül átszerelmesedtem az én Balázsomba, aki eggyel járt felettem a tesifaktos osztályba... Mondjuk nála se volt esélyem. :/

2011. márc. 3. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a tesitanárba, az info tanárba és a tánctanárba. Tesitanár folyamatos volt, a másik kettő meg éppen akkor volt szerelmem tárgya, ha a tesi tanár bunkózott.

Komolyan én mindenkibe "szerelmes" voltam, aki szebb volt egy fokkal az ördögnél és kedvesen szólt hozzám. Tiszta hülye voltam... :)

2011. márc. 3. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a borostás tornatanár bácsiba voltam szerelmes, meg a konyhás nénibe.

Utóbbinak volt szebb bajsza.

2011. márc. 3. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem epp ez a szep a tinikorban. Miert kellene elvenni toluk meg ezt az illuziot is? Nyilvan nem lesz belole semmi, de miert bant ez az erzes barkit? Jobb valakit szeretni, mintha azt mondana, hogy utalok iskolaba jarni, utalom a tanarokat.
2011. márc. 3. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Apakomplexusnak hívják.

"Régen is szerelmesek voltak a lányok, csak akkor a naplójukba írták le és nem a neten kérdezgették a többieket."

Ott a pont.

Amúgy utolsónak is igaza van, de azért üzenem neki, hogy kívülállóként nagy dózisban kicsit sok néha ezt hallgatni/látni. De ez még mindig normálisabb dolog, mint ami később megy, hogy mindenki piál meg dug összevissza és mesélik a suliban, meg dicsekednek vele.

Én meg egy osztálytársamba vagyok reménytelenül szerelmes, de úgy, hogy már tiszta lelkibeteg vagyok miatta. Van ilyen.

2011. márc. 3. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!