Miért van az, hogy manapság majdnem minden tizenéves lány szerelmes az egyik tanárába?
Mindenhol ilyeneket olvasok!
"Lehet köztünk valami? Én 15 vagyok ő 25. Én 14 vagyok ő 30. Én 13 vagyok ő 40." stb.
"Naa szerintetek, tegyek valamit vagy felejtsem el?"
Csak én nem értem miért van ez, vagy más sem?
Nincs új a nap alatt mi a biosztanárunkba voltunk belezúgva ... mind a 10 lány az osztályból.
Mondjuk én fél éven belül átszerelmesedtem az én Balázsomba, aki eggyel járt felettem a tesifaktos osztályba... Mondjuk nála se volt esélyem. :/
Én a tesitanárba, az info tanárba és a tánctanárba. Tesitanár folyamatos volt, a másik kettő meg éppen akkor volt szerelmem tárgya, ha a tesi tanár bunkózott.
Komolyan én mindenkibe "szerelmes" voltam, aki szebb volt egy fokkal az ördögnél és kedvesen szólt hozzám. Tiszta hülye voltam... :)
Én a borostás tornatanár bácsiba voltam szerelmes, meg a konyhás nénibe.
Utóbbinak volt szebb bajsza.
Apakomplexusnak hívják.
"Régen is szerelmesek voltak a lányok, csak akkor a naplójukba írták le és nem a neten kérdezgették a többieket."
Ott a pont.
Amúgy utolsónak is igaza van, de azért üzenem neki, hogy kívülállóként nagy dózisban kicsit sok néha ezt hallgatni/látni. De ez még mindig normálisabb dolog, mint ami később megy, hogy mindenki piál meg dug összevissza és mesélik a suliban, meg dicsekednek vele.
Én meg egy osztálytársamba vagyok reménytelenül szerelmes, de úgy, hogy már tiszta lelkibeteg vagyok miatta. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!