Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki EGYÁLTALÁN...

Van itt olyan, aki EGYÁLTALÁN nem ünnepli a Karácsonyt?

Figyelt kérdés
Tehát most nem arról van szó, hogy keresztény vagy-e vagy sem, hanem hogy állítasz-e fát, veszel-e ajándékokat stb. Vagy ez egy ugyanolyan nap, mint a többi?
2011. dec. 20. 17:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

én régen imádtam a karácsonyt, szeritnem akkor is szép ünnep. Csak nem ez a XXI. századi karácsony. MIndenki vásárol mint a hülye, meg fények a házra,drága fenyőfa, ajándékok, stb.

Kiábrándító. MOst ünnepeljük, de ha épp egyedül élnék, vagy nem családdal, nem ünnepelném meg. Már nem olyan szép mint régen:S

2011. dec. 23. 19:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Értelek én kedves kérdező, de azt biztosan te is elismered, hogy a szépség nem minden. Sőt, amit érzelmekben még néhányaknak jelent, szintén nem egyeztethető össze a Szentírással. Mert ugyanis az érzelmek kimutatásának a célja sem mindegy. A Biblia Istene teljesen világossá tette, hogy az igaz imádójának semmiféle kapcsolata nem lehet hamis istenekkel, amilyen ebben az esetben a római pogány rítus, a Saturnáli keretében a napimádat bálványozása volt, amire a karácsony szellemiségét egy az egyben felépítették.
2011. dec. 23. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!