Várod a karácsonyt?
Nem, mert: vizsgaidőszak lesz, hideg lesz, bezár egy hétre a kolesz és haza kell menni, sötétben kell reggel kelni és még el sem kezdődik a nap, már sötét van, ami álmosít, nekem pedig még órára kell menni, zéházni kell, stb... Azért sem várom a hideget, mert akkor elég kellemetlen éjszaka hazagyalogolni a belvárosból (kb másfél óra séta a kolesz).
Viszont várom, mert szeretem a város hangulatát ilyenkor, szeretek csak úgy nézelődni a karácsonyi vásárban, ökörködni a többiekkel... ennek is megvan a maga szépsége.
Én várom mert: imádom a karácsonyi hangulatot, a mézeskalács illatát és azt az érzést ahogy kint hullik a hó, én meg a melegházban ülök és meleg kakaót szürcsölök :D.
Akkor lesz karácsonyi hangverseny, akkor kezdődnek el a farsangra a keringő próbák, szval nagyon várom! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!