Várod már a karácsonyt?
Én már nagyon várom a karácsonyt, mert annál szebb ünnep nics is. Olyan szép mikor kimondjuk, hogy Boldog Karácsonyt vagy Békés Boldog Karácsonyt. Nem azért várom az ünnepet, mert jajj de jó ajándék, hanem mert az a hangulat olyan megnyugtató és olyan jó érzés. Nem tudom, hogy egyes emberek hogy képesek csak az ajándék miatt várni. Én imádom a fényeket, a díszeket, mert annyira szépek. Nálunk például a Dobó-téren annyira szép, amikor karácsonyi hangulat van. A tér közepén van egy óriási fenyőfa ami gyönyörűen fel van díszítve, a tér két oldala ki van világítva nagyon szépen és a téren kis faházak sorakoznak, amiben különböző dolgokat lehet venni.
Ez a bazilika télen: [link]
csak nem egri vagy? x)
Tényleg szépen fel van díszítve Eger olyankor :D
Én is imádom a karácsonyt!
Nagyon szeretem előtte a készülődést is és persze az ajádnékokat is..:P
De nem csak kapni szeretek de adni is..:)
Azt szeretem még nagyon hogyha szent este amikor megyünk a mamáékhoz meg az unkatesómékhoz hogy akkor esik a hó,de az sajnos annyira ritka hogy épp Karácsony napján essen..:/
Még nagyon szeretem a karácsonyfa díszítést és az ünnepi hangulatot és az illatokat!:)
Kívánok mindeninek békés kellemes karácsonyi ünnepeket!XD
I love Karácsony...(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!