Mit mondjak ofőnek, hogy ne kelljen osztálykirándulásra mennem?
nagyon nem akarok menni:S ennek rengeteg oka van. lécci a kérdésre válaszoljatok, ne pedig oltsatok, h az osztálykirándulás tök jó buli meg minden...
szóval semmiképp sem szeretnék menni. mit mondjak, miért nem tudok menni/nem megyek? gondoltam rá, h. elmegyek orvoshoz és majd ad ő igazolást, de ez csak végső esetben lenne jó...
17:18 vagyok
Köszi a laontozást, igazából ez nekem semmit nem jelent, csakhát látom te is úgy vagy: az igazság nem szégyen, csak kellemetlen...
te életed, úgy cseszed el ahogy akarod. és nem én fogok sírni, hanem: TE!
17:55
a 17:18 vagyok!
Ember, nézz már a szemeddel és gondolkodj az agyaddal! pontosan arra biztattam a kérdezőt, hogy menjen el az osztálykirándulásra, én nem mondtam semmiféle tánártisztelés ellen szóló dolgot.... sőt pont arról szólt a beszólásom, hogy igenis el kell menni!
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!
Szüleim szerencsére megértik a helyzetemet, és megengedik, hogy ne menjek el, csak valamit ki kellett találni, hogy mit mondjak ofőnek.
Amúgy középiskolába járok. Én attól is féltem, hogy ha nem megyek el, akkor ofő szivatni fog utána, de vannak többen is az osztályban, akik nem mennek, úgyhogy nem lesz nagy gond.:)
Tavaly, és tavalyelőtt is rossz volt az osztálykirándulásunk... nem élveztem benne talán semmit, most meg még a barátnőim se jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!