Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit mondjak ofőnek, hogy ne...

Mit mondjak ofőnek, hogy ne kelljen osztálykirándulásra mennem?

Figyelt kérdés

nagyon nem akarok menni:S ennek rengeteg oka van. lécci a kérdésre válaszoljatok, ne pedig oltsatok, h az osztálykirándulás tök jó buli meg minden...

szóval semmiképp sem szeretnék menni. mit mondjak, miért nem tudok menni/nem megyek? gondoltam rá, h. elmegyek orvoshoz és majd ad ő igazolást, de ez csak végső esetben lenne jó...

2009. máj. 18. 15:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
2%

17:18 vagyok

Köszi a laontozást, igazából ez nekem semmit nem jelent, csakhát látom te is úgy vagy: az igazság nem szégyen, csak kellemetlen...

te életed, úgy cseszed el ahogy akarod. és nem én fogok sírni, hanem: TE!

2009. máj. 18. 17:48
 22/31 anonim ***** válasza:
19%
Igen, a tipikus: "bólogatást várok a hülyeségem igazolására" típusú kérdező, tele az agyhalott hozzászólókkal akik rábólogatnak! Szép az élet, igaz srácok? Aztán majd 2 nap múlva itt kérdezgetitek, hogy miért nem ért meg benneteket senki! Ez van, el lehet k
2009. máj. 18. 17:52
 23/31 anonim ***** válasza:
31%
folyt: költözni
2009. máj. 18. 17:53
 24/31 anonim ***** válasza:
83%
1718as ez most semmire nem volt válasz ugye tudod? Az, hogy a Te értékrended szerint, értelmes felnőtt embereket akik gyerekek tanításának szentelik az idejüket "felesleges tisztelni", ez téged jellemez, nem másokat. Ezt nevezed igazságnak? Nem értelek. És ezért mért más sírna? Butaságokat beszélsz.
2009. máj. 18. 17:55
 25/31 anonim ***** válasza:
28%

17:55

a 17:18 vagyok!

Ember, nézz már a szemeddel és gondolkodj az agyaddal! pontosan arra biztattam a kérdezőt, hogy menjen el az osztálykirándulásra, én nem mondtam semmiféle tánártisztelés ellen szóló dolgot.... sőt pont arról szólt a beszólásom, hogy igenis el kell menni!

2009. máj. 18. 18:03
 26/31 anonim ***** válasza:
61%
ja, most nézem ketten voltunk abban az időpontban....
2009. máj. 18. 18:04
 27/31 anonim ***** válasza:
61%
Elnézést, a felháborodásból gondoltam, hogy a másik 18-as vagy.
2009. máj. 18. 18:06
 28/31 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek!!!

Szüleim szerencsére megértik a helyzetemet, és megengedik, hogy ne menjek el, csak valamit ki kellett találni, hogy mit mondjak ofőnek.

Amúgy középiskolába járok. Én attól is féltem, hogy ha nem megyek el, akkor ofő szivatni fog utána, de vannak többen is az osztályban, akik nem mennek, úgyhogy nem lesz nagy gond.:)

Tavaly, és tavalyelőtt is rossz volt az osztálykirándulásunk... nem élveztem benne talán semmit, most meg még a barátnőim se jönnek.

2009. máj. 18. 19:57
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
szoval nem kedveled a társaidat,vagy ők utálnak ki a csoportbol.
2009. máj. 22. 20:45
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én ehhez annyitt tennék hozzá, hogy én középiskolában egyetlen egy osztálykiránduláson voltam, az is annyira sz*r volt, hogy végig aludtam az egészet egy padon.
2009. máj. 23. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!