Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit mondjak ofőnek, hogy ne...

Mit mondjak ofőnek, hogy ne kelljen osztálykirándulásra mennem?

Figyelt kérdés

nagyon nem akarok menni:S ennek rengeteg oka van. lécci a kérdésre válaszoljatok, ne pedig oltsatok, h az osztálykirándulás tök jó buli meg minden...

szóval semmiképp sem szeretnék menni. mit mondjak, miért nem tudok menni/nem megyek? gondoltam rá, h. elmegyek orvoshoz és majd ad ő igazolást, de ez csak végső esetben lenne jó...

2009. máj. 18. 15:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
16:58 ez elég nagy hülyeség. Többek közt mert van ellene gyógyszer.
2009. máj. 18. 17:02
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el orvoshoz az a legjobb. Vagy ha meg nem iskola időben van akkor szimplán nem mész el... hisz nem leszel "hiányzó az iskolából".
2009. máj. 18. 17:06
 13/31 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem mondd meg egészen nyugodtan, hogy téged nem érdekel ez a szarság, hogy kimozdulhass otthonról, főleg nem egy ilyen kretén társasággal, mint az osztálytársaid!

Aztán 20 év múlva amikor benne csücsülsz egy elszart házasságban, sirasd vissza nyugodtan a régi szép időket, amikor olyan jó lett volna elmenni a kretén osztálytársaiddal a már ezerszer látott dögunalom helyre!

2009. máj. 18. 17:15
 14/31 anonim ***** válasza:
93%

Én sem voltam valami nagy osztály-kirándulás rajongó, a végén már el se mentem és nem is bánom.

1. orvosi igazolás

2. szülői igazolás

nálunk előre lehetett mondjuk szólni, hogy ki nem megy, ilyen nincs, hogy kötelező menni. Egyszerűen nem mész és kész, majd igazolod. Olyan mintha nem maradhatnál otthon egy sima napon sem, hiába van igazolásod. Vicc. Mondd meg a szüleidnek, hogy nagyon nem akarsz menni, hátha még örülnek is, hogy nem kerül pénzbe és majd ők írnak egy cetlit, hogy nem mégy. Ennyi.

2009. máj. 18. 17:16
 15/31 anonim ***** válasza:
68%

attól is függ, hogy ált. iskola vagy középiskola.

középiskolába teljesen felesleges annyira tisztelni a tanárokat hogy megndokold h miért nem mész...

Csak megmondod, hoy nem akarsz, ha kérdezi h miért, személyes dolgok miatt és kész!

Egyébként nekem se volt soha kedvem menni kirándulásra, de sose bántam meg, hogy elmentem, most meg méghiányzik is, hogy nem mehetek már.

Általános iskolában viszont még nagyon gyereknek néznek, úgyhogy ott nem olyan egyszerű a helyzet, beszéld meg a szüleidde, h szóljanak az érdekedben ;), ha ez se megy akor passz, más megoldás nem nagyon van

2009. máj. 18. 17:18
 16/31 anonim ***** válasza:
12%
Persze, tényleg ne menj közös programokra! Ettől antiszocializálódik az ember!
2009. máj. 18. 17:18
 17/31 anonim ***** válasza:
87%
Én szülői kikérőt használtam. Nem mentem osztálykirándulásra. És mi volt ezután? Az a szemét osztályfőnök követeli az osztálypénzt!!! Ami 10.000 ft! Ha 1 ft lenne, akkor sem fizetném be, mert nem mentem, tehát a semmiért nem adom be. Amúgy az iskola: Leőwey Klára Gimnázium, Pécs.
2009. máj. 18. 17:20
 18/31 anonim ***** válasza:
66%
"középiskolába teljesen felesleges annyira tisztelni a tanárokat hogy megndokold h miért nem mész... " --- Te nem vagy normális!
2009. máj. 18. 17:23
 19/31 anonim ***** válasza:
41%

Ezen én is kiakadtam!!

"felesleges tisztelni a tanárokat" ? Anyád p*csája!

2009. máj. 18. 17:31
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha semmilyen igazolásod nem lesz, akkor simán nem mész el, a telefont nem veszed fel, aztán majd utánna fogja húzni az agyad az ofő..:D

De én általánosban felsőben egyszer voltam csak, azt is nagyon megbántam sz*ar volt az egész..utánna nem is mentem már középsuliba sem. Nem bántam meg!!

És ennyitől nem antiszocializálódik el senki..

2009. máj. 18. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!