Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit mondjak ofőnek, hogy ne...

Mit mondjak ofőnek, hogy ne kelljen osztálykirándulásra mennem?

Figyelt kérdés

nagyon nem akarok menni:S ennek rengeteg oka van. lécci a kérdésre válaszoljatok, ne pedig oltsatok, h az osztálykirándulás tök jó buli meg minden...

szóval semmiképp sem szeretnék menni. mit mondjak, miért nem tudok menni/nem megyek? gondoltam rá, h. elmegyek orvoshoz és majd ad ő igazolást, de ez csak végső esetben lenne jó...

2009. máj. 18. 15:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
99%

Kerek-perec az igazat. Ha jó fej és lehet vele beszélni, meg fogja érteni.

Én anno azzal próbálkoztam, hogy egyszerűen "elaludtam", de aztán nem jött be a dolog, mert idetelefonált. Végül aztán nem is bántam meg, mert megnéztünk egyebek mellett egy Festetich- meg egy Esterházy-kastélyt, és olyan szépek voltak, hogy tényleg bánnám már, ha anno nem láthattam volna őket. :)

2009. máj. 18. 15:56
 2/31 A kérdező kommentje:
Az én ofőm nem jófej.:S Az egyik osztálytársam (aki szintén nem akar menni) szólt ofőnek, hogy nem szeretne menni, osztályfőnök pedig eléggé morcos és hangos hangnemben közölte vele, hogy ilyet nem lehet, és hogy ehhez igazgatói kikérő kell, stb...:S
2009. máj. 18. 16:01
 3/31 A kérdező kommentje:
ja és mi már megkaptuk a programot, hogy milyen helyekre megyünk.. és szinte már mindenhol voltam, és unalmas is lenne meg minden:S semmiképp nem akarok menni:(
2009. máj. 18. 16:02
 4/31 anonim ***** válasza:
90%
menj dokihoz szimuláj:D
2009. máj. 18. 16:04
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Szüleid?

Nem kérnének el?

2009. máj. 18. 16:06
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Szülői kikérő, orvosi igazolás... Szerintem beszél édesanyáddal, vagy édesapáddal, hogy figyelj, ezért nem szeretnék menni. De ofőnek is megmondhatod, hogy miért nem szeretnél menni, ha igazgatói engedély kell hozzá, akkor kérj igazgatói engedélyt. Hivatkozhatsz pl. családi okokra (vidékre kell utazni, sokba kerül, mást terveztetek, ha több napos, akkor vallási okok pl.)

Én egy kiránduláson nem voltam, kicsit megbántam.... Középsulison mindegyiken voltam, és egyedül az utolsó kirándulás volt jó, a többi borzalmas volt, ofő végig terrorizált minket... Na mindegy, nem a kérdésre válaszoltam, bocsi :$

2009. máj. 18. 16:15
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Családi okot nem is nagyon kell indokolni, beírják szüleid az ellenőrzőbe, h. csal. ok és kész.
2009. máj. 18. 16:20
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Mond hogy lecsorósodtatok vagy az mostanság elég gyakori sajna.
2009. máj. 18. 16:55
 9/31 anonim ***** válasza:
58%
Mondd azt, hogy hányni szoktál a buszon, és még hálás is lesz neked, ha otthon maradsz.
2009. máj. 18. 16:58
 10/31 anonim ***** válasza:
86%

Szüleiddel ezt nem lehet megbeszélni? Anno volt hogy én sem mentem, anyum beszólt hogy beteg vagyok és kész. Ellenőrzőbe leigazolta, ha kell akkor háziorvos - a miénk rendes volt, szal azt mondtam nem érzem jól magam és kiírt egy hétre.:D

De megjegyzem, így 6-8 évvel később, utólag már bánom, hogy nem mentem.:)

2009. máj. 18. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!