Miért bunkók a magyarok?
Jártál párszor külföldön!
De a kérdésed alapján úgy érzem, hogy nem éltél ott tehát csak egy kis részével találkoztál az ott élők közül.
Lehet, hogy ha több embert ismernél külföldön, a kérdést fel sem tetted volna, vagy a igen, akkor valahogy így:
"Miért bunkók az emberek a világban?"
Jó kérdés! Talán a bizalmatlanság miatt.
De az is lehet hogy féltékenység (hogy mire az változó).
Vannak akik egyszerüen csak antiszociálisak és vannak akik kizárólag csak az ismerőseikkel kedvesek, mert úgy gondolják, csak ők érdemlik meg.
De vannak olyan emberek is, akik válogatás nélkül kedvesek mindenkivel (persze ők vannak kevesebben sajnos).
De ez nem attól függ, hogy az ember magyar, vagy francia például.
Emberfüggő a dolog, de én is ugy vettem észre, hogy a magyarok általánosságban elég bunkók, ugymond különösebb ok nélkül. Hogy miért azt nem tudom, én személy szerint szoktam figyelni arra, hogy mit és hogyan mondok a többi embernek, nehogy rosszul essen nekik; de a többség részéről nem veszem észre azt hogy legalább kedves/ megértő próbálna lenni.
És igen az eddigi tapasztalataim alapján teljesen egyetértek a kérdés felvetésének jogosságával.
Akkor átfogalmazom:úgy vettem észre, hogy arányaiban több a bunkó Magyarországon. Senki nem írt, hogy nyugaton nincsenek bunkók, csak itt mondjuk 10ből 6 bunkó, ott meg 10ből 1-2 kb. Én így látom.
"De a kérdésed alapján úgy érzem, hogy nem éltél ott tehát csak egy kis részével találkoztál az ott élők közül.
Lehet, hogy ha több embert ismernél külföldön, a kérdést fel sem tetted volna, vagy a igen, akkor valahogy így:
"Miért bunkók az emberek a világban?" "
Aha. Tehát rövid ideig voltam külföldön , ezért tűnt úgy, hogy kedvesek, megállnak a zebránál, udvariasak, és segítőkészek.:D
szerintem ez nem népfüggő. minden országban vannak tahók, de vannak rendes emberek is.
az, hogy külföldön több a kedves ember, szerintem így sántít. :)
ha nem élünk külföldön huzamosabb ideig, akkor tényleg úgy tűnhet, hogy ott kedvesebbek az emberek, pedig hidd el, ott is van sok gerinctelen fajta xD
Elfogult vagy kérdező.
És nem láttál elég se magyart,se mást.
Hogy lenne genetikai hiba? A magyar " genetikum nem kimutatható.
Hogy lennének gerinctelenek a magyarok? Te az vagy? Mert én sem.
Vannak olyanok is, meg vannak nem is.Mindenütt.Sőt.
Ahogy a válaszokból is látszik, a magyarok még kifogáskeresésben és mellébeszélésben is kiválóak.
A kérdésre meg az a válasz, hogy a magyar alapvetően egy frusztrált, meglehetősen buta nép, aminek történelmi okai lehetne, hozzáadódik a rossz nevelés, oktatás és talán a genetikai okok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!