Miért ciki ma Magyarországon jól élni?
Sokan tényleg nem hiszik el, hogy tisztességesen is lehet gazdagodni. Sajnos a nagy többség alapján általánosítanak. Azok alapján, akik pénzt hajtanak be, védelmi pénzeket szednek, stb.stb.stb.
Pedig tisztességesen is lehet. Igaz, nagyon ritka, és nagyon nehéz. Több lábon kell állni, jó kapcsolatok kellenek, okos döntések.
Jó kapcsolatok = korrupció?
Na, pontosan erről van szó. Sokan egy-egy fogalomból azonnal negatív társítást állítanak elő.
Most kezdjem elmagyarázni, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár???
Várj, leírom a saját esetemet. Lehet azonnal bűnözőnek fogsz kikiáltani, de leírom.
Nos, kertészként dolgozom. Nagyon nehezen, lassan tudtam bejutni egy-egy új helyre. De -most figyelj- lett egy új hely, egy JÓ KAPCSOLAT, egy építési vállalkozónál kezdtem kertészkedni. Annyira meg volt elégedve, hogy azóta, az általa épített házakhoz engem ajánl kertésznek. Így szinte nem is kell erőlködnöm az új helyekkel, a JÓ KAPCSOLATOM által jönnek.
Ez korrupció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!