Szörnyü. Most vajon mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mai napon halt meg a barátnőm 21.dik életévében hagyott itt engemet, nem is tudom mit irhatnék.Mit csináljak?2011. dec. 13. 18:52
1/13 Problem? válasza:
Keress valami nagyon jó barátot és próbáld meg vele átvészelni ezt a helyzetet egyedül nem jó mert magadba zárkózol.
2/13 anonim válasza:
Nekem mikor meghalt a barátnőm, annyi erőm sem volt, hogy lábra álljak, nemhogy internetezzek...
5/13 A kérdező kommentje:
2-dik válaszoló: hidd el nem azért netezek mert ennyire számitott barátnőm cska már egyszerüen véresre sirtam a szemem, bevettem 6 nyugtatót és berekedtem a sok kiabálástól..
am 20 leszek
2011. dec. 13. 19:11
6/13 anonim válasza:
Van valaki, akivel tudsz beszélni?
7/13 A kérdező kommentje:
Beszélgettem már elget barátnőm szüleivel de igazából mindenki vigasztalhatattlan,ez igazi tragédia...
2011. dec. 13. 19:31
8/13 anonim válasza:
sajnálom,beszélgess sokat...akár pszichológushoz is mehetsz..senki nem fog kiröhögni...sírj nyugodtan ...és kutass barátok után :)
10/13 anonim válasza:
Őszinte részvétem!
Hirtelen halt meg (mondjuk balesetben),vagy azért fel lehetett rá készülni,hogy meg fog halni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!