Hogyan kérhet arra a barátnőm, hogy válasszak közte és a kiválasztott férfi között?
A barátnőm nem jön ki azzal a pasival aki most udvarol nekem. Olyan szinten nem, hogy 2 napja csúnyán össze kaptak.
Azt mondta a barátnőm( aki már lassan 15 éve az), hogy válasszak ő vagy a pasi.
Természetesen őt választom, de hát akkor is. Mi ez már??
Nem kell kiabálni. :)
Én bírom szerintem jó fej pasi és van stílusa is.
Mindössze fél éve ismerem, tehát nem tudok nyilatkozni bővebben.
Ha fél éve udvarol neked akkor annyira nem lehet rossz srác...de mindegy hallgassál a barátnődre de ha nem találsz pasit mert pont nem kellesz senkinek és szex hiányod lesz meg szeretet hiányod meg mit tudom én akkor majd tedd fel ide a kérdés hogy jaj ugye hülye voltam hogy a barátnőmre hallgattam??:)
felnőtt ember vagy te is neked is tudnod kellene hogy mit akarsz valójában.
Aki engem vàlasztás elé àllìt, teljesen mindegy, hogy ki, nem őt választom.
Felnőtt emberként el tudom dönteni mi a jò nekem és mi nem. Aki ezt nem tartja tiszteletben és választás elé állít, azt önös érdekek vezérlik. Akit önös érdek vezérel, nem a javamat akarja. Innentől pont letojom kiről van szò, mert az ilyen ember màskor is kimutatja a foga fehérjét.
Én is a barátnőmet választanám.Igaz nem volt korrekt tőle, de akkoris pasi van egy csomó barátnő meg...
Sztem jól döntöttél, hidd el ha a pasit választod tuti megbántad volna.
Szerintem meg az ilyen, aki választás elé állít az nem barátnő.
Egy barátnőnek azt kéne nézni, hogy mi a legjobb NEKED, nem pedig NEKI!
15 éve ismered, barátnő nem kér ilyet, ha nincs nyomós indoka. Ha drogozik, ha megüt, ha nyomorba akarna dönteni a pasi, akkor is csak javasolhatja a kapcsolat végét. NEM a barátnőd, kérlek hidd el. Önző érdekből megfosztaná a "barátnőjét" a boldogságtól, ez nem normális.
De mivel látszik, hogy nem akarsz megválni tőle(ami hülyeség), ezért inkább azt javaslom, hogy tedd próbára. Mondd el neki, hogy a srácot választod, mekkorát csalódtál benne, ez a TE életed és a TE kapcsolatod, hozzá pedig csak tanácsért fordulsz, amit vagy megfogadsz, vagy nem, ez is a Te dolgod. Azt is mondd el feltétlen, hogyha igaz barátnő lenne, nem állítana választás elé.
Ha tényleg szeretett, és barátnőd volt, akkor ő fog keresni. Ha nem, nem vesztettél semmit.
:D Csak remélni tudom, hogy rájössz majd pár hét múlva, miután elhajtottad a pasit, hogy nem kellett volna, ezért összeveszel a barátnőddel is. Aztán ott maradsz pasi meg barátnő nélkül.
Nem tűntök 25nek...
Nos akkor válaszolok,mivel én ugyan így vagyok.
10 éve barátnőm,egyik pasijával sem jöttem ki,de a mosatni aki kellene barátnőmnek csúcs,úgy hogy,ez a pasi az én páromnak is haverja.(volt)
Undortó,felegma egyszerűen elfelejtette,hogy honnan jött!
Azt szoktam mondani,hogy f*sz minden utca sarkon van,de igaz barátnő egy!!!Tehát igaza van,én is ezt mondtam barátnőmnek és le tett a pasiról,de úgy,hogy felvázoltam neki milyen is a pasi,megkérdeztem tőle megint azt akarod,hogy tönkre tegyen mint a másik??Belátta,hogy igazam van elvileg és le tett a pasiról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!