Féltékeny,hogy nem fogsz rá elég időt szakítani. Nyugtasd meg a lányt,hogy a pasik/csajok az élet hozzátartozója. Ez ellen hiába küzd. Ha nincs konkrét érve (pl megcsalós típus,link alak stb) akkor ne hozzon ilyen szituációba,ez nem barátnőhöz méltó.
2011. dec. 8. 17:09
13/32 anonim válasza:
a barátnőd akkor is egy seg.gfej....
ilyet nem mond egy igazi barátnő hogy válasszál...akkor eddig csak azt hitted hogy igazi barátnő...
2011. dec. 8. 17:09
14/32 A kérdező kommentje:
Udvarol még a srác, tehát nem annyira komoly a dolog. Gondolkoztam, hogy majd a pasit választom és nem "engedek" a fenyegetésnek.
2011. dec. 8. 17:10
15/32 A kérdező kommentje:
Ja és eszembe sem lenne közös programokat csinálni. Úgy érzem, hogy lenne mindkettő személyre elegendő időm. Tehát ez nem lehet a baja.
2011. dec. 8. 17:11
16/32 anonim válasza:
akkor meg azért féltékeny mert nem lesz ki foglalkozzon vele,neked is van magán életed és nem csak ő létezik neked a barátnőd meg egy önző pi.csa..
2011. dec. 8. 17:11
17/32 anonim válasza:
mond neki azt ha nem dobja a pasiját akkor te is hátat fordítasz neki..kíváncsi vagyok mit szólna hozzá..szép kis barátnő mit nem mondjak...huu de feltudom húzni az ilyen embereken magam..
2011. dec. 8. 17:13
18/32 anonim válasza:
Nem fogom feladni a 15 éves barátságunkat ez szerintem természetes. De ez a viselkedés nem elfogadható számomra.
Nem fogod feladni..akkor te nézd ahogy ő el van a pasijával te meg ne is keressél magadnak mert jó leszel neki gyertya tartónak meg ha valami gond van....és mi van ha életed szerelméről maradsz a barátnőd miatt aki lehet éppen a gyereked apja lenne??meg áll az eszem...
2011. dec. 8. 17:15
19/32 anonim válasza:
ja és 25 évesek vagytok de még is úgy viselkedtek mint a gyerekek...
2011. dec. 8. 17:17
20/32 A kérdező kommentje:
Férfi van a világon 1000 szerintem. Mint írtam eddig minden barátommal kijött, de a mostanival nem, tehát nem hiszem, hogy féltékenység lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!