Hogyan kérhet arra a barátnőm, hogy válasszak közte és a kiválasztott férfi között?
A barátnőm nem jön ki azzal a pasival aki most udvarol nekem. Olyan szinten nem, hogy 2 napja csúnyán össze kaptak.
Azt mondta a barátnőm( aki már lassan 15 éve az), hogy válasszak ő vagy a pasi.
Természetesen őt választom, de hát akkor is. Mi ez már??
Ez elég sz.mét dolog szerintem! Egy barátnő olyan,mint egy családtag... és ugyebár a család is elfogadja akit választ az ember,mert neki Ő felel meg. Szóval a barátoknak is így illene viselkedni.
(egyébként volt már nekem is,hogy választásra kényszerítettek és ilyenkor mindig az "vesztett", aki elvárta tőlem, hogy válasszak.) Aki valóban szeret és akinek valóban fontos vagy,az nem hoz ilyen helyzetbe!
A barátnőm bele szólt dolgokba amibe nem kellett volna és a pasi flegmázott is vele.
Szóval nem hogy nem jönnek ki, egyenesek utálják egymást. Amúgy 25 évesek vagyunk, tehát már nem gyerekek.
ki a f.aszt érdekel a barátnő?neki kell vele randizni vagy mi?a barátnőd egy idióta kis féltékeny pi.csa akinek gondolom nem jut f.asz a pinájában....bocsi ha ordenáré voltam de ilyenbe már belefutottam és rendesen megkeserítette a kapcsolatunkat....
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!