Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is idegesít, hogy a párja (jelen esetben férfi) Lusta?
Ráérne, meg tudná csinálni azt a keveset, de sokszor nógatni kell, hogy végre felálljon a gép mellől. Nem gond ha netezik , de mellette csinálja meg a házimunkát, amiben ráadásul segítsége is van.
Én is gyakran ülök a gép mellé, de emellett megcsinálom a házimunkát.
Emiatt sajnos gyakori a vita köztünk. :/
Gondold el mi lenne, ha lenne még egy kicsi gyereketek is....én se bírtam sokáig, egyszer elpattant az agyam, és kihúztam a gépet a konnektorból. Azóta viszonylag normálisan viseli az öltöztesd át légyszi a gyereket, vidd ki a szemetet projekteket.:))
Hozzáteszem , nem sok mindenben kérem a segítségét, de én is dolgozok, épp a diplomámat írom, suliba járok, úgyhogy nekem se lehet mindnere időm...
"Én is gyakran ülök a gép mellé"
Vagyis csak az zavar, ha a párod gépezik?!
Tudod, más szemében a szálkát...
Leírom mégegyszer, de lassan, hogy jobban értsd!!
Én is gyakran ülök a gép mellé,(ITT A KÜLÖNBSÉG KÖZTÜNK) de emellett megcsinálom a házimunkát
Volt egy fiúm, ő egész nap képes volt gép előtt ülni, csak enni és inni meg wc-zni állt fel, még dolgozni sem ment el, pedig lett volna protekciós helye.
Dobtam. Engem nem érdekel, mi lett vele.
IGENIS, neki is van dolga, ha más nem, minimum 3,5-ös átlag a suliban, meg mosogasson el, ha már én gürizek 18 órát egy nap utazással együtt. (Merthogy erre hivatkozva nem dolgozott, oké, járjon suliba.)
"Leírom mégegyszer, de lassan, hogy jobban értsd!!
Én is gyakran ülök a gép mellé,(ITT A KÜLÖNBSÉG KÖZTÜNK) de emellett megcsinálom a házimunkát"
Akkor én is leírom még egyszer, hogy egyáltalán megértsed!
Majd lassan olvassad!
Ha már TE MEGCSINÁLTAD A HÁZIMUNKÁT(!),
akkor még mit akarsz tőle is?!!
Amúgy jegyezzed meg, hogy minden háztartási gép fehér.
pl.:
-fehér hűtő,
-fehér mikró,
-fehér mosógép,
-fehér személy
Ez meg milyen dolog?! "Minden háztartási gép fehér..."
A nők nem azért vannak, hogy kiszolgálják a férfiakat. Ha pedig azért vannak, akkor a pasi dolgozzon látástól mikulásig, hogy elég pénzt szerezzen ahhoz, hogy eltartsa az egész családot.
Időnként mondjuk el lehet mosogatni az asszony helyett, vagy nem a szennyeskosár mellé rakni a koszos ruhát, esetleg nagyon megerőltető mozdulat gyanánt beindítani a mosógépet!
A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
Csupán annyit kérek tőle, hogy EGYÜTT csináljuk ezeket a dolgokat.
Én pl. nem tudnék nyugodtan ülni, miközben tudom, hogy a másik dolgozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!