Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy iszonyato...

Volt már olyan, hogy iszonyatosan féltél valamitől, de tudtad, hogy meg kell csinálnod? Elmesélnéd?

Figyelt kérdés
Én most megyek nyelvvizsgázni (c1 angol), de ezen most tényleg több múlik, mint eddig bármin (pl érettségi vagy állásinterjú), ezért nagyon nagyon félek. Alig várom már, hogy túl legyek rajta. Persze volt már korábban is ilyen, hogy rettegtem, de semmi hasonlónál nem volt az, hogy ennyire sok minden múlott volna rajta.
2011. dec. 7. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
pl amikor urológushoz kelet mennem az ilyen volt.
2011. dec. 7. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem a lábadat nyitják fel! Szóval ne parázz. Túl leszel rajta és kész. Mi bajod lehet? Legrosszabb esetben is csak megbuksz és mész pótvizsgára.

Ébren voltam amikor műtöttek és a vér folyt az oldalamon. Az ennél kicsit gázabb volt mégse paráztam egy percet sem. Nem kell félni semmitől ezen a földön!

2011. dec. 7. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
epeműtétre menni :D be voltam tojva, mint a fene, egyik legnagyobb félelmem, hogy nem ébredek fel az altatásból
2011. dec. 7. 11:07
 4/7 A kérdező kommentje:
2. válaszolóhoz. Éppen ez az ,hogy nem tudok pótvizsgázni menni (és nem azért, mert nincs rá pénzem). Tehát ezért is kell, hogy sikerüljön.
2011. dec. 7. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor tanulj, mint a gép. Beszélgess minden lehetséges helyen angolul. Csak angol filmeket nézz felirat nélkül. rengeteg a külföldi nálunk velük is tudsz csacsogni nap, mint nap. Ha ezek után sem sikerül akkor ne bánkódj te mindent megtettél, de neked más utat szánt a sors.
2011. dec. 8. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Agy-CT-re menni daganat gyanújával nem volt vidám dolog.
2011. dec. 9. 16:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyszer engem is elküldtek kardiológiára, mert valami gond volt a szívemmel és a doktor drága nagyon mondta, hogy ebből műtét lesz. Nem lett semmi... szeretik az emberre hozni a frászt. Bár igaz, hogy jobb félni, mint megijedni .
2011. dec. 9. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!