"A fa alatt dől el a karácsony". Ezt hogy gondolja a Media Markt?
"Nekem tetszik, jól megmutatja, hogy mi valójában a karácsony."
Én ezt annyiban javítanám, hogy jól megmutatja, hogy ezeknek az érzéketlen tuskóknak valójában mi a véleményük a Karácsonyról. Undorító, és eszméletlenül felháborít, hogy képesek maguknak ilyen dolgot megengedni... Itt nem egy születésnapról, névnapról, vagy hasonlóról van szó (bár azokkal se csináljanak ilyet..), hanem Jézus születéséről.
Szánalmas mennyire elanyagiasodott a világ...
/első voltam/
20N
Nem csak téged. Engem is idegesít. Sajnos ma ez van.
"Nekem tetszik, jól megmutatja, hogy mi valójában a karácsony."
Részben igazad van. Csakhogy a karácsony NEM erről szól(na)
Vallásos nem vagyok. Szerintem a szeretetről szólna.De ma már csak a pénzről.Egyszerűen undorító, amit ezek ( és a legtöbb bolt) művelnek.
Hát nincs nagy sikere a "frappáns" szlogennek.......:)
Én sem vagyok tv-néző, tehát - szerencsére - nem is tudtam róla. Aljas, sívár és sanda, mint a Media Markt egész "emberképe". Van erre célközönség, sajnos..olyan "befogadó közeg", mint az itteni egyik hozzászóló, akinek a karácsonya pontosan egybevág egy multiéval.
A "Mert hülye azért nem vagyok" - szlogent meg egyenesen ördöginek tartom. Egy cinikus és gátlástalan áruházlánc ilyen zacskókkal sétáltatja a klienseit, akiket - ahol csak tud - átver, hülyére vesz (aztán meg lenézően röhög azokon, akiknek a "hülyeségét" épp a "nem vagyok hülye"-szlogen bizonyítja). Na, szóval, undorodom tőlük.
Mit lehet tenni ellenük? Elfordulni tőlük és bojkottálni őket. Belemenekülni a MI Karácsonyunkba: a betlehemezésbe, egy Ady-versbe, a Mennyből az angyal-ba és a szeretteinkbe. Ki-ki amibe tud. Mindannyiótoknak szép ünnepet.
"Aljas, sívár és sanda, mint a Media Markt egész "emberképe"."
Realista a MM emberképe. Ilyen őszinteséget ritkán látunk egy cégtől, különösen reklámban, elég szórakoztató a "botrány", amit ez a szlogen kavart.
08:58!
Szívemből szóltál, de tényleg!
tegnap 08:48!
A "Hülye aki nem ünnepel" miatt 100millió Ft büntit kaptak. Érdekes, de én ezek után kicsit visszavennék...
És az ilyen kis apróságokkal terelik el a figyelmet a karácsony igazi voltáról. Nekem speciel már több éve nem volt meg az a bizonyos "karácsonyi fíling"-em. Legutoljára húsvét előtt volt karácsonyi hangulatom, miután felébredtem egy szép álomból.
Lehet, hogy azért, mert a karácsony a fa alatt dől el? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!