Jogos volt a barátnőm haragja?
Figyelt kérdés
Tegnap össze kaptam elég csúnyán a pasimmal, és felhívott hogy beszéljük meg,de közben tegnap úgy volt hogy megyünk bulizni. Péntek este is voltunk,holnap is mentünk volna, a pasim meg sírt meg minden baja volt hogy nem akar elveszíteni,nála aludtam, de pénteken a bnőm belépőjét én fizettem, adtam neki ruhát sminket mindent,mostmeeg .. pattog hogy csicska vagyok:D2011. dec. 4. 16:38
11/11 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de ez a jel mit akar jelezni: -.-" ???
Mert biztos nem egy elismerés, hogy tényleg hülyeséget írtál le... ha egy ember azt mondja, hogy szamár vagy akkor ne törődj vele, ha kettő akkor gondolkodj rajta, de ha három akkor tényleg szamár vagy. Na most itt többen vannak háromnál... de persze biztos mindenki más a hülye.
Arról nem is beszélve, hogy ezt inkább a barátnőddel beszéld meg, mert ha azt mondjuk, hogy igen jogosan haragszik, akkor még te leszel besértődve, ha meg azt mondjuk, hogy nem, akkor te fogod azt hinni, hogy totál igazad van és inkább nem beszélsz bnőddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!