Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogos volt a barátnőm haragja?

Jogos volt a barátnőm haragja?

Figyelt kérdés
Tegnap össze kaptam elég csúnyán a pasimmal, és felhívott hogy beszéljük meg,de közben tegnap úgy volt hogy megyünk bulizni. Péntek este is voltunk,holnap is mentünk volna, a pasim meg sírt meg minden baja volt hogy nem akar elveszíteni,nála aludtam, de pénteken a bnőm belépőjét én fizettem, adtam neki ruhát sminket mindent,mostmeeg .. pattog hogy csicska vagyok:D
2011. dec. 4. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
valami tizen-huszonéves maca lehetsz az írásodból ítélve! Inkább menj és nézz egy kis esti mesét lefekvés előtt!
2011. dec. 4. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Kib.aszott buta vagy.
2011. dec. 4. 16:44
 3/11 anonim ***** válasza:
szóljon valaki, ha érti mit zagyvál ez az iq bajnok
2011. dec. 4. 16:48
 4/11 anonim ***** válasza:

és miért ide írtad???

anyuddal nem tudod megbeszélni??(ha már a családi rovatba írsz)

2011. dec. 4. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát, igen nagyjából egyet értek az előttem szólókkal, csak ők egy csöppet tömören, és elég durva megfogalmazással fejezték ki magukat... Nem nagyon értem hogy mi a problémád, miért haragudott meg a barátnőd? Azért mert nem mentél vele szombat este bulizni? Ha nem szóltál neki, hogy nem mész, akkor szerintem jogosan van megsértődve. De az az értelmi színvonal amit a kérdés is tükröz elég alacsony, már meg ne haragudj, szerintem nem bulizni, hanem iskolába kéne járni...
2011. dec. 4. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb. olyan mint az a sztori, hogy bementem egy benzinkútra és kérdeztem az eladót,hogy van-e hifitorony de mondta a kutas, hogy menjek el a turkálóba mert ott bizonyára van kotongumi.
2011. dec. 4. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:
XD XD XD XD XD
2011. dec. 4. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Én sem értem, mi a bajod. Nem tudom értelmezni ezt a nagy semmit, amit ide írtál.

Nem ártana néha bulizás helyett iskolába is járni.

2011. dec. 4. 17:03
 9/11 anonim ***** válasza:
konkrétan most mi itt a problematika????? nem érteni mágyár...
2011. dec. 4. 18:19
 10/11 A kérdező kommentje:
-.-" Pénteken voltam a barátnőmmel bulizni, és úgy volt hogy szombaton is megyünk. De szombaton össze kaptunk a pasimmal, sírt meg minden,és inkább hozzá mentem megbeszélni a dolgokat. És a csaj ezen kapta fel a vizet,hogy miért ő meg stb.
2011. dec. 4. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!