Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit szoktatok mondani a...

Ti mit szoktatok mondani a telefonban a saját terméküket agresszívan rátok tukmáló telefonos férfinak/nőnek, hogy végre lekopjon?

Figyelt kérdés
Szinte naponta kapok ilyen hívásokat, hol tv csomagot, hol újságot, de volt már, hogy alsógatyát akart nekem eladni, ráadásul némelyik olyan feltétellel, hogy elég egy határozott "igen" a telefonban és máris megköttetett a szerződés. A lemondás pedig macerásabb. Ti hogy jártatok ezekkel?
2011. dec. 2. 18:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Természetesen jöhetnek még.

Kíváncsi lennék még egy olyan hozzászólásra is, aki ebben dolgozik, dolgozott. Az tény, hogy ez a feladatuk, rohanják le az embert, de pl 10 emberből hányat tudnak ténylegesen befűzni?

Vagy ha visszafelé sül el a pisztoly, ők hogyan viselkednek egy ilyen telefonos üzletkötővel?

2011. dec. 2. 19:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy párbeszéd apum és a telefonos nőci között:

Nő: Jó napot, nem lenne kedve egy üdüléshez a párjával?

Apu: Nekem nincs párom.

Nő: Akkor talán családtag........

Apu: Sajnos egyedül élek, de önnek annyira kellemes a hangja...Nem jönne el velem?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011. dec. 2. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Két verzióm van.

megkérdezem, hogy van-e honlapjuk, ha igen elmondja és megmondom, hogy majd én utána nézek a dolognak.

A második, ha kozmetikumok, (egy borotvánál csináltam), megkérdezem, hogy tesztelték-e állatokon, akkor azt mondják várak megnézik, és ők teszik le.

ha meg utazás, akkor már van betervezve és esetleg hívjon jövőre. max 1-2perc alatt elintézem őket, és engem nem dühítenek, nincs rá idejük.

2011. dec. 5. 00:16
 14/14 anonim ***** válasza:

1. Dolgoztam ilyen cégnek (amúgy nagyon korrektek, csak mostanában nincs rá időm.) A mi esetünkben nincs az elején 10 perces bevezető, elmondom, hogy egy x terméket szeretnék ajánlani, és megkérdezem, érdekli-e. Ha igent mond, folytatom, ha nemet, udvariasan megköszönöm, és elköszönök. Eddig nincs fél perc sem a dolog. (Halkan megjegyzem, hogy ennek ellenére vannak igen bunkó megnyilvánulások is...)

2. Én is kapok ilyen telefonokat - átlagosan heti 3at. A válaszom: attól függ. Ha olyan dolgot ajánl, ami érdekes lehet (nem több százezer forintos 4 darabos készlet és nem kell másokat ajánlani), akkor végighallgatom, ha nem, akkor finoman félbeszakítom, és vagy azt mondom, hogy nem érek rá, vagy azt, hogy nem érdekel a termék. Ezért nem kell magad kellemetlenül érezni. Ő az eladó, az ő dolga, hogy ajánlja a cuccot, te a vevő, a tied, hogy válaszolj érdeklődésed szerint.

2011. dec. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!