Barátnőmön hogy tudnék segíteni?
Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon jól nézz ki van udvarlói is , neki is tetszik egy közölük. (verseket ír meg minden tök aranyos) de rendre visszaurasítja őket mert ő még ezt nem akarja stb de tudom hogy szó sincs erről mert nagyon tetszett neki meg minden de mikor hazament utána már nem és mint mindig erre is azt mondja anyával megbeszéltem . Szerintem anyukája otthon manipulálhatja mert sok dolog miatt döntött így meg úgy anyja miatt , például van még egy dolog nagyon szép , csodálatos , irigylésre méltó derékig érő hullámos szőkés barna haja volt, de egy napon jött hogy anyja tanácsolta menjenek levágatni, de barátnőm azt mondta szeretné megtartani szereti stb és egy hétvége után már suliba rövid hajjal jött vagyis ilyen egyforma hosszú hogy mondjam mi is a neve bob hajjal jött vissza és elég viccesen nézett ki szegény mivel hullámos hajával úgy nézett ki mintha gomba lenne és látszott rajta hogy nem boldog de kardoskodik hogy anyával megbeszélték meg minden Hogy lázíthatnám egy kicsit nm akarok rossz viszonyt de szegény nem érzi jól magát és anyukája "tanácsira" szinte alig van ideje és ő NEM ÉLVEZI ez a fontos (sport, zongora, tanulás 4.6 átlag minimum)2011. dec. 1. 19:11
11/17 anonim válasza:
Tudod a kérdésed annyira primitíven értelmetlen,hogy értelmes választ nem lehet rá adni..
16 évesen értelmesebben is írhatnál..
Ha hasznos tanácsot akarsz akkor ugorj neki a kérdésnek újra,de írd normálisan..
12/17 anonim válasza:
Te figyelj, ezt tényleg megfogalmazhatnád kicsit értelmesebben. Ha nem lehet érteni, hogy mit akarsz, akkor szerinted hogyan fogunk tudni segíteni?
13/17 A kérdező kommentje:
A lényeg ohgy najya manipulálja gyereket otthon de gyrek nem boldog és akarom picit "lázítani"
2011. dec. 1. 19:59
14/17 A kérdező kommentje:
anyja
2011. dec. 1. 20:06
17/17 anonim válasza:
értem már!!!
Nem írtad mennyi idős a barátnőd. 18 év alatti?
Ha igen akkor az anyja a gyámja és ő neveli a lányát,még ha irányítva is de neveli..
Te meg szerintem ne szólj bele a családi dolgaikba mert nem tartozik rád.Ne akard lázítani,mert felesleges..Inkább magaddal törődjél,és igyekezz jobban tanulni.A felesleges energiádat fordítsd inkább a nyelvtanra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!