Honnan számít öregnek egy férfi vagy egy nő?
Kérdező, szerinted egy 25 éves nő (aki nemrég kezdte a nagybetűs életet) máris öreg? Meg egy 30 éves férfi...
Komolyan így gondolod? Elég vicces:D
Én 50 éves vagyok, de soha ilyen jól nem éreztem magam a bőrömben. A gyermekeim felnőttek, van időm magamra, bulizok, olvasok, azt teszem, ami jó a lelkemnek. A szex feldob, meg van a tapasztalat és elmúlt a félelem. Szóval az utóbbi pár évben belsőleg sok-sok évet fiatalodtam, ami kihat a külsőmre is.
Öreg az, aki már nem látja meg semmiben a szépséget, aki folyton nyavalyog, elkeseredett, nem látja a természet szépségét, a zene varázsát, aki elhagyja magát. Ezektől az élet és a barátok is elpártolnak.
Amikor 15 voltam, akkor a 25 felettiek nekem is már "öregnek" számítottak, de még a végzősök is.
Egy osztálytársamnak 18 évesen 28 éves pasija volt, akkor az volt, hogy hú de öreg, mindjárt 30.
Most 26 évesen 28 éves a barátom :D
Egyébként ha úgy veszem, hogy vannak középkorúak-öregek, akkor 60-70 nyugdíjkorhatár körül.
Viszont anyám már elmúlt 60 és még abszolút fiatalos, nem is néz ki annyinak meg a gondolkodásmódja sem az.
Viszont ismerek olyan 60x éves (tényleg) nénit aki nénisen is viselkedik, veszi a virágot, megy a temetőbe, kedveskémezik és öregasszonyos ruhákat hord.
Ha onnan nézem, hogy egy 14 éves csaj rózsaszín tornacipőben, szőrös pufidzsekiben rázza a 40 kilós seggét, akkor tényleg öregnek érzem magam mellette szövetkabátban.
Egyébként öreg az, akit lecsókolomoznak :DD
16 évesen a 4 éves lecsókolomoz, hozzá képest már öreg vagy :DD
Szerintem is ott a lényeg: attól függ, ki érzi magát öregnek!!
16 éves koromban öregnek mondtam a 36 éves szomszédasszonyomat, én most vagyok ennek a fordítottja, és azt érzem, hogy még vannak terveim, céljaim, az előttem álló évek (remélem) lehetőséget adnak a megvalósításukra.
Amikortól már a sz@r is bottal jár ki belőle.
De sokan még 100 éves korukban sem érik el ezt az állapotot, úgyhogy van idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!