Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan számít öregnek egy...

Honnan számít öregnek egy férfi vagy egy nő?

Figyelt kérdés
Férfi 30, nő 25 kb?
2011. dec. 1. 10:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerinted egy 25 éves nő (aki nemrég kezdte a nagybetűs életet) máris öreg? Meg egy 30 éves férfi...

Komolyan így gondolod? Elég vicces:D

2011. dec. 1. 11:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Akkor én már a párommal öregek vagyunk? :D Hát lol :D
2011. dec. 1. 11:24
 13/20 anonim válasza:
12 most halál komolyan
2011. dec. 1. 11:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 50 éves vagyok, de soha ilyen jól nem éreztem magam a bőrömben. A gyermekeim felnőttek, van időm magamra, bulizok, olvasok, azt teszem, ami jó a lelkemnek. A szex feldob, meg van a tapasztalat és elmúlt a félelem. Szóval az utóbbi pár évben belsőleg sok-sok évet fiatalodtam, ami kihat a külsőmre is.

Öreg az, aki már nem látja meg semmiben a szépséget, aki folyton nyavalyog, elkeseredett, nem látja a természet szépségét, a zene varázsát, aki elhagyja magát. Ezektől az élet és a barátok is elpártolnak.

2011. dec. 1. 11:28
 15/20 anonim ***** válasza:

Amikor 15 voltam, akkor a 25 felettiek nekem is már "öregnek" számítottak, de még a végzősök is.

Egy osztálytársamnak 18 évesen 28 éves pasija volt, akkor az volt, hogy hú de öreg, mindjárt 30.

Most 26 évesen 28 éves a barátom :D

Egyébként ha úgy veszem, hogy vannak középkorúak-öregek, akkor 60-70 nyugdíjkorhatár körül.

Viszont anyám már elmúlt 60 és még abszolút fiatalos, nem is néz ki annyinak meg a gondolkodásmódja sem az.

Viszont ismerek olyan 60x éves (tényleg) nénit aki nénisen is viselkedik, veszi a virágot, megy a temetőbe, kedveskémezik és öregasszonyos ruhákat hord.

Ha onnan nézem, hogy egy 14 éves csaj rózsaszín tornacipőben, szőrös pufidzsekiben rázza a 40 kilós seggét, akkor tényleg öregnek érzem magam mellette szövetkabátban.

Egyébként öreg az, akit lecsókolomoznak :DD

16 évesen a 4 éves lecsókolomoz, hozzá képest már öreg vagy :DD

2011. dec. 1. 11:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is ott a lényeg: attól függ, ki érzi magát öregnek!!

16 éves koromban öregnek mondtam a 36 éves szomszédasszonyomat, én most vagyok ennek a fordítottja, és azt érzem, hogy még vannak terveim, céljaim, az előttem álló évek (remélem) lehetőséget adnak a megvalósításukra.

2011. dec. 1. 11:31
 17/20 A kérdező kommentje:
14/16 hova jársz bulizni?? :D
2011. dec. 1. 11:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki azt tartja öregnek, akivel már a generációs különbségek miatt nem tud igazán fesztelenül elbeszélgetni. Van, aki a két évvel idősebbekkel sem érti meg magát, van, akinek negyven év sem akadály. És ezért van, hogy egy fiatalabbat néha öregebbnek tartunk, egy öregebbet meg fiatalnak, akkor is, ha tudjuk, hány évesek.
2011. dec. 1. 12:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Amikortól már a sz@r is bottal jár ki belőle.

De sokan még 100 éves korukban sem érik el ezt az állapotot, úgyhogy van idő...

2011. dec. 1. 13:54
 20/20 anonim ***** válasza:
mindenki annyi, amennyinek érzi magát.
2011. dec. 1. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!