Tényleg léteznek ennyire rossz helyzet- és emberismerők?
Tele van a GYK kamukérdésekkel, unatkozó tinikkel, egyetemistákkal, anyukákkal. Ez tény. De mégis, hogyan lehet az, hogy akkora oltári KAMU kérdésekre próbálnak komoly válaszokat adni egyesek, amikről az embernek nem kell természetfeletti képességekkel rendelkeznie, hogy megállapítsa, hogy a valóságtartalma nulla... Itt van például a 13 éves kislány esete a spermás hátával vagy az unokatesóval, aki ollóval kiszúrta mindkét szemét, mert szőrös a homloka...
Tényleg nem látnak át egyesek a szitán? Én felismerem az iróniát, szeretem is, de kérdésekre adott, általam komolynak titulált válaszokban egy csepp sem volt.:)
Akinek magas az EQ-ja, az eleve nem ír ki ilyen hülye kamu kérdéseket, mint amiket említesz.
Nekik nem az EQ-juk magas, hanem a hülyeség kvóciensük :)
Igen vannak nyilvánvaló esetek és vannak nyilvánvalónak tűnő, de valójában igaz esetek.
Volt itt egy molesztálós kérdés és rohadtul undorítónak tartom, hogy néhány nagyokos kijelentette, hogy már pedig ez kamu. Ezt senki nem tudhatja biztosan és nagyon káros ha az ilyen bajban lévő kérdezőt magára hagyják, szóval csak óvatosan.
A rossz emberismeretről annyit, hogy néha a kamunak tűnő kérdések mögött olyan igaz esetek vannak, amelyeknek áldozatai tényleg csapni való ember ismerők. Ez emberi ostobaság határtalan. Ez napi jelenség itt és hát elég érdekes jelenség, de ettől ezek még igazi esetek.
16-os. Én linkeltem a kérdést.
Sajnos a kérdező hozzászólását nem láthattad, szerencsére nem tudok pontosan idézni, de a "ne p*fázz" és a "büdös riherongy" benne volt. Mindezt egy válaszadónak címezte. Azon felül, nem tudom elképzelni, hogy ha engem valaki megerőszakolna (Isten mentsen ilyen helyzettől, de sajnos bármi megtörténhet), akkor nem a rendőrségre megyek, hanem megvárom, amíg a párom betöri a támadóm fejét...És ezért nem jelentenék fel a páromat, hanem csak kirúgna a főnököm, aki megerőszakolt. Totál hihető nem?
Egyébként szerintem kár ezen fennakadni. Úgy értem ilyen mindig lesz.
Nem linkelem be, de pár éve kiírtam egy kamukérdést. Magam sem tudom miért, őszintén nem tudom!
Úgy képzeljétek el, hogy több száz választ kaptam! Kétszázon felül és SENKI nem mondta, hogy kamu mindenki segíteni próbált. Én nem valami szörnyű sorsú embernek adtam ki magam, mert egy alkoholista apával van elég valós bajom amúgy is... egyszerűen szerelmi dolgokról írtam, megcsalásról, bonyodalmakról, kétségbeesésről (amiket amúgy nem is nagyon értek, mert az én érzelmi intelligenciám alacsonyabb, mint sok autistának. Ergo, valóban nem annyira az IQ, mint inkább az EQ számít bizonyos esetekben).
Még évek múltán és kérdezték az emberek a kérdésemnél, hogy mi történt. Rá voltam kényszerítve, hogy válaszoljak de egy ideje már nem reagálok, mert még ha nem is érzem, tudom, hogy bántanám azokat a kedves, segítőkész embereket, ha megtudnák, hogy hazudtam.
A kérdező biztos halálra röhögné magát, mind a kérdésen, mind pedig a válaszokon, de sajnos nem fogom elárulni melyik kérdésről van szó. :) Nonszensz volt az egész, mind a mai napig meglep, hogy annyi ember elhitte. Bár ha belegondolok lehetséges volt, szóval abszolút elképzelhető és kivitelezhető, tehát én magam is elhittem volna, csupán nem válaszolok mert szerelmi ügyekbe nem szólok bele (ahhoz végképp nem értek...).
off: Ironikus, hogy a rengeteg kérdésem közül az egyetlen kamukérdésemnél mindenki segíteni próbált, amikor pedig tényleg bajban voltam azzal vádoltak, hogy csak kitaláltam és otthagytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!