Miért ítélik el manapság a melegeket?
18-as vagyok. megkérlek, ha állítasz vmit, érvelj is. ilyet én is tudok:
nincs igazad. pont.
Manapság? Eddig is elítélték őket, de eddig még rosszabb is volt. Az egyház sose szerette őket...
Én amúgy nem ítélem el őket. Tudom, hogy ezekről a született dolgokról senki nem tehet. Én pl. lábfetisiszta vagyok, és ha akarnék, se tudnék ezen változtatni, kisgyerekkorom óta bennem él, ez megváltoztathatatlan.
Ennek ellenére van olyan, amit az ember nem ítél el, de nem szeret. Gondolom te se ítéled el azt, hogy az ausztrál bennszülöttek rovarlárvákat vagy a thaiföldiek sáskát esznek, de ettől függetlenül európai ember falra mászna, ha látná...
Én magam is meleg vagyok, de titkolom. Van egy komoly kapcsolatom egy fiúval (teljes titokban !), és csak néhány közeli családtagom és barátom tudja rólam, hogy meleg vagyok.
Férfiasan viselkedem, soha senki nem mondta még rólam hogy meleg lennék mivel nem látszik rajtam, nem reklámozom magam.
Mélységesen elítélem a meleg-felvonulásokat, mivel az ott idétlenkedő női ruhás és tangás "férfiak" miatt csak tovább romlik az emberek véleménye a melegekről.
A környezetem szemében ugyanolyan ember vagyok mint bárki más, annyi hogy nincs feleségem, dehát sok agglegény él, akik nem melegek, mégsem nősültek meg.
Ahhoz, hogy én a magánéletemben, teljes titokban mit csinálok, ahhoz úgy gondolom, senkinek semmi köze, és azzal senkit sem "zavarok". Akkor engem is el kell ítélni?
Tudományos kutatás eredménye: (a világ különböző kutatóintézeteiből, egymástól teljesen függetlenül):
Az ember azt útálja másokban, amit saját magában nem tud elfogadni. Azzal foglalkozik a legtöbbet (tökmindegy hogy negatívan pocskondiázva vagy pozitívan elfogadva a belső érzéseit) ami benne ott munkálkodik legbelül.
Többszáz férfit ismerek, akik soha életébe fel se hozták a meleg dolgot. Mert egyszerűen mással vannak elfoglalva, nem a homoszexualitás témakörével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!