Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Utálom a gimit és rettegek...

Utálom a gimit és rettegek bemenni! Hogy segítsek magamon?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 07:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is ez volt.. De én a teremben maradtam szünetben.. Aztán elkezdtem reggel korábban bejárni és egész jól összehaverkodtam a többi bejárós osztálytársammal akik már hamarabb ott voltak az iskolában.. Aztán valóban végül egy olyan gyerek lett a legjobb barátom, aki újként jött 10.be az osztályba..
2011. nov. 30. 09:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem ennél durvább volt mondjuk, sulit is váltottam, estis vagyok és nagyon jól érzem itt magamat. :)
2011. nov. 30. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad ezt csinálni!:)

Nehéz az ismerkedés, főleg ha az általános iskolai osztályodat nagyon szeretted, de akkor is!

Erőt kell venned magadon, semmiképpen se töltsd a szabadidődet egy büdös iskolai vécében!:D

Ez már gimnázium!:) Nem csak az osztályból lehetnek barátaid.:D Biztos, hogy tudnál találni az 500 oda járó diákból valakit/valakiket, akivel közös nevezőn vagytok, és már is könnyebb lenne az egész. Nyitottabbá válnál, és még az osztálytársaid is értékelnék ezt, velük is rendeződhetne a kapcsolatod. :)

2011. nov. 30. 12:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Figyelj arra, mi van körülötted. Vannak klubok, körök, járhatsz sportolni, vagy nálunk pl. anime klub volt, oda tényleg az antiszociálisabb emberek jártak nagyjából és remekül összebarátkoztak egymással, azután a szünetekben is együtt voltak. Keress valami elfoglaltságot. Segíts szervezni dolgokat, vagy valami...

Az én megoldásom az volt, hogy nem érdekeltek az általad leírt emberek, inkább mindenhová könyvet vittem magammal és olvastam. Most már teljesen ki vagyok művelve, de azért nem tökéletes a dolog. :)

2011. dec. 1. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!