Utálom a gimit és rettegek bemenni! Hogy segítsek magamon?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 07:14
2/14 anonim válasza:
Realizáld a félelmeid és lásd be, hogy ésszerűtlenek. Alakíts ki saját értékrendet és ignorálj mindenkit.
4/14 A kérdező kommentje:
Hiányoznak a régi osztálytársaim, az újak borzalmasak, üvöltöznek egész nap és magas szinten sz@rnak arra aki nem olyan nagy pofájú mint ők, pedig az elején még igyekeztem beszélgetni, de most már egész nap néma csendben megyek óráról órára, szünetben bezárkózom egy WC-be hogy addig se kelljen egyedül állni a folyosón úgy hogy mindenki lát. Sokszor amikor beszélgetni próbáltam úgy csináltak mintha meg sem hallanák, és én mindig egyedül ülök.
2011. nov. 30. 07:29
5/14 A kérdező kommentje:
És egész nap úgy érzem mindjárt bőgök, pedig sosem voltam egy sírós ember.
2011. nov. 30. 07:36
6/14 anonim válasza:
alakíts ki baráti kört azokkal akik csendesebbek mint te, vagy válts osztályt/gimit.
7/14 anonim válasza:
Órák között esetleg mehetsz ismerkedni más osztályokkal, más emberekkel a gimin belül.
Csak a vécébe ne zárkózz be, azzal csak még nehezebbé teszed a kapcsolatfelvételt a többi diákkal.
8/14 Antimod válasza:
Ez így valóban szörnyű lehet. Talán jön majd az osztályba olyan, akit szintén nem fogadnak be, vagy valamilyen más változás lesz.
Nem tudom, hányadikos vagy, de néhány év, és vége lesz ennek a rémálomnak (csak ne bukj meg többször, stb.).
9/14 anonim válasza:
Hová jársz suliba?
amúgy velem is ez a helyzet,de azért vannak barátaim...
10/14 anonim válasza:
velem is ez volt a helyzet én átiratkoztam estibe azóta nincsenek ilyen problémáim.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!