Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak itt nirvanát kedvelő...

Nirvanafrick kérdése:

Vannak itt nirvanát kedvelő emberek?

Figyelt kérdés
Unatkozom és társalognék pár értelmes emberkével :)

2011. nov. 27. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mármint az együttesre gondolsz?

És miről társalognál?

2011. nov. 27. 23:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia

ez gyors volt :) és igen az együttesre gondoltam :)

hát így témában nem tudom például mért szereted a nirvanát? vagy mi a kedvenced? vagy akármi... egyébként 16 éves lányka vagyok

2011. nov. 27. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Jó reggelt! :))

Igen, nekem is az egyik 'favorit'. Habár nem mai "csirkék".

Mondjuk még Beatlest, és Abbát is sokan hallgatnak még ma is...:)

Melyik a kedvenc albumod, illetve számod tőlük? Nekem a Nevermind! Imádtam azt a pólót... saja elnyűttem. Lehet még kapni olyat valahol?

Még miket hallgatsz?

Vagy éppen mi érdekel, mivel szoktál még foglalkozni a tanulás mellett?:)

Üdv!

2011. nov. 28. 08:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Szép napot!

Hogyne lehetne Nevermind pólót kapni :) a headbangers.hu-n szokott lenni bár nem tudom hogy jelenleg van-e. Bár az import cucc de megéri. Hát zenékben további kedvencek a System Of A Down, Sonic Youth, magyarok közül például a Vad Fruttik nevű zenekar és további alternatív zenekarok. Igazából mindenféle művészet érdekel, amivel csak egy kicsit is alkotni tudok az már jó. Rajzolgatok, gitározom,írok stb.

2011. nov. 28. 18:14
 5/8 anonim válasza:
Smells Like Teen Spirit és Lithium (: Az előbbit imádtam éveken keresztül és nemrég tudtam meg hogy ez Nirvana szám (:
2012. jan. 11. 15:26
 6/8 anonim válasza:
Szia! ha gondolod írj nekem privátban, szívesen beszélgetnék veled :) Én már több éve hatalmas Nirvana fan vagyok, és ez mindig is így lesz. Kurt miatt kezdtem el gitározni :)
2012. jan. 15. 17:06
 7/8 anonim válasza:
Smells Like Teen Spirit<-----kedvenc számom mostis ezt hallgatom márvagy egyfolytában 6órája *.= imádom őket...sajna Kurt öngyilkos lett :""((((
2013. ápr. 19. 01:17
 8/8 anonim válasza:
Vannak hát :D
2015. márc. 17. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!