Miért bámulhatnak rám az emberek?
Figyelt kérdés
Buszon, iskolában, utcán van hogy rámbámul egy-két ember, ami eléggé zavar, és fiú vagyok és ami talán kicsit rendellenes rajtam hogy a számat teljesen nem szoktam becsukni, mert 2-3 fogam a felső fogsoromban túl elől van és amikor el vagyok lazulva kicsit van hogy nyitva van a szám. Ez lehet ok rá hogy megbámulnak? Ami tulajdonképpen egy helyrehozható dolog is hogy a fogaim rosszul nőttek kicsit ki, és fogszabályzó meg majd lesz rajta.
Vagy ha nem emiatt akkor miért bámulhatnak meg? Ja és főleg a kamaszok teszik.
2011. nov. 23. 21:25
1/4 Advocatus Diaboli válasza:
Hát elképzelhető, hisz ez egy "nem minden emberen fellelhető dolog". A felnőttek és az érettebbek nem tartják nagy dolognak szerintem, de a fiatalabbaknak érdekes/fura lehet.
2/4 anonim válasza:
Nekem is pont így van a fogam :D 15/F vagyok majd tervezek fogszabit de még most nem. Ha elbambulok akkor nem csukom be a szám és későn veszem észre :D Csak az a baj ha becsukom a szám akkor meg kiszárad az ajkam. Sehogyse jó nekem :D
3/4 anonim válasza:
Szerintem pont ezért. Volt egy osztálytársam, aki hasonlóan viselkedett, ilyenkor nem nézett ki egészen normálisnak.
4/4 anonim válasza:
Nekem nincs fogproblámám, de a bámulás megvan xD. Azt vettem észre, hogy az embereknek nincs jobb dolguk ezért lehet, hogy nem is néznek valójában, csak bámulnak ki a fejükből pont feléd, vagy pont néznek, de ez lényegtelen. Régen ezért nem mertem soha közösségbe menni, de ma már így fogom fel :). Amúgy lehet, hogy a fogad is rá tesz egy lapáttal, de ha nem szólogatnak be miatta akkor csak érdekes ... amúgy úgy bírom az ilyenfajta megítéléseket, mikor külső alapján rámondják valakire pl., hogy debil. De hát ilyenek vagyunk mi emberek :). Am én is megnézem az érdekes embereket, meg van olyan, hogy megfog valakinek az arca és nem tudom nem nézni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!