Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell ez? Komolyan a...

Miért kell ez? Komolyan a tévében is lesz? (országos katasztrófa védelmi gyakorlat)

Figyelt kérdés
Most ez pontosan mi is?Nem hallottam azt a kürtöt vagy mit sem amit mondtak hogy lesz.Most azt kell gyakorolni mi lesz ha jönnek az UFO-k vagy mi?Nem értem valaki elmagyarázná az egészet?
2011. nov. 21. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem hátrány, ha csinálnak ilyet. Bár vicces, hogy ennyit beszélnek róla az emberek. Én Pakshoz közel nőttem fel, havonta morgató, évente talán kétszer éles szirénapróbával. Mondjuk most sajnálom, hogy nincs tévém, megnéztem volna egy ilyen brékinget, mint a filmekben :D
2011. nov. 21. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
BP kelefnöldön én rendes sziréna próbát hallottam, nem morgatták, hanem fogták felbőgött majd le és ennyi volt.
2011. nov. 21. 20:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem hogy én, de még a kutyáim sem hallottak semmit (mert akkor ugattak volna).
2011. nov. 21. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!