Adományoztok a vörösiszap katasztrófa károsultjainak?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor melyik segélyszervezeten keresztül?
Tudom,hogy nem ebbe a témába kellene ezt írni,de most ezt nézzétek el nekem.
2010. okt. 6. 20:50
2/30 anonim válasza:
Ha lenne miből segítenék nekik:S
Minket az árvíz vitt el B-A-Z megyében élünk és még most se jöttünk teljesen rendbe:S
3/30 A kérdező kommentje:
Igen,én is fel szerettem volna hívni előbb,de a kedves női hang azt mondta,hogy a 1752 nem érhető el a telenor hálózatából.
2010. okt. 6. 20:55
4/30 anonim válasza:
T-Mobile-s telefonrol érvényes a szám, sajnos mi is Vodafone-sok vagyunk mindannyian a családban....
5/30 anonim válasza:
én is a 1752-t hívtam. aki tovább hallgatja, az megtudhatja, hogy telenorról a 1749-et kell hívni.
6/30 anonim válasza:
"A Telenor, a T-Mobile, a T-Home és a Vodafone május 19-én, szerda déli 12 órától közös segélyvonalat indított az 1749-es számon az ítéletidő károsultjainak megsegítésére és az árvíz elleni védekezés támogatására. Az adományokból befolyt összeget a Magyar Vöröskereszt juttatja el a rászorulóknak."
tehát a 1749-et bármelyik hálózatból hívhatjátok.
7/30 anonim válasza:
Sajnos nem tudtam felhívni az adományvonalat, mert telenoros, vodafonos vagyok.Pont t-mobilos számom nincs.
8/30 anonim válasza:
1752 vezetékes telefonról hívható. Híradóban hallottam. De a Vörös Keresztnek van külön száma 1749, ezt fel lehet hívni bármilyen telefonról.
9/30 anonim válasza:
A párom ott van velük és segít rajtuk.
10/30 anonim válasza:
21:04 vagyok.Köszi az infót,akkor hívom a 1749-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!