Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért viszik osztálytalálkozór...

Miért viszik osztálytalálkozóra a párjukat az emberek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ez függ az életkortól is. ha első 1-2-3, akkor arra szerintem nem kellene. huszonévesen van akinek minden héten más párja van és van akinek meg nincs, felesleges ilyennel traktálni a többieket. majd ha már az emberek nagy része megházasodik, akkor már lehet vinni, mert akkor már az a természetes.
2011. nov. 22. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk szerencsére senki nem hozta. Nem is értem, hogy miért viszik emberek?? Nem volt az osztály tagja!(általában) Az már csak más kérdés, hogy valószínűleg az elvitt fél nem fogja jól érezni magát, hiszen nem ismer senkit ott. A párja viszont jó esetben azért megy, hogy a többi volt régen látott oszt.társával beszélgessen. Magyarul szegény elvitt fél eléggé fog unatkozni, mivel a többi oszt.társ sem azért megy, hogy vele beszélgessen, hanem hogy a volt osztály tagjaival. Nem azt mondom, hogy végig a sarokban fog csöndben ülni, talán mosolyog néha, pár mondatot hozzá fűz, de nem fogja jól érezni magát!

Én biztosan nem mennék, ha hívna a párom, és én sem hívnám őt!

2011. nov. 22. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: Ja és persze más kérdés, hogy ez tényleges osztálytalálkozó, amit rendesen megszeveznek. Ha egyik héten kitalálja valaki, hogy akkor jövőhéten legyen oszt.találkozó, akkor azt nem igazán nevezném csak baráti összeülésnek.
2011. nov. 22. 13:24
 14/17 katianyu válasza:
Ha vinni akarnak, dicsekedni szeretnének veled.Ha nem?.......
2011. nov. 23. 08:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez az osztályközösség diákkori összetartozásán és mentalitásán múlik. Nálunk kezdettől fogva fel sem vetődött, hogy ne hozzuk a párunkat.

A találkozónak két része van. Az első amolyan osztályfőnöki óra, ahol mindenki elmeséli a korábbi életét. A párok erről sem voltak kitiltva, elvégre egy közös életnek ez is része.

A második buli jellegű. Van tánc, kaja, pia, duma. Valahogy nem nagyon unatkoztak a párok, mert a következőre is mind eljött.

A felvágás fel sem vetődött. Anyagi szempontból elég széles réteg, de ez senkit nem befolyásol, nem téma. Pedig viták is szoktak lenni, néha elég kemény. De a hangulat mindig kitűnő.

2011. nov. 23. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem azért hogy a volt osztálytársak megismerhessék!!!!
2011. nov. 25. 10:21
 17/17 anonim válasza:

Az osztálytalálkozó arra is jó, hogy megdugd azt, akire egész gimiben vágytál.

Ebben azért megakadályozhat a párod, nem?

2011. nov. 30. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!