Miért viszik osztálytalálkozóra a párjukat az emberek?
Nekünk szerencsére senki nem hozta. Nem is értem, hogy miért viszik emberek?? Nem volt az osztály tagja!(általában) Az már csak más kérdés, hogy valószínűleg az elvitt fél nem fogja jól érezni magát, hiszen nem ismer senkit ott. A párja viszont jó esetben azért megy, hogy a többi volt régen látott oszt.társával beszélgessen. Magyarul szegény elvitt fél eléggé fog unatkozni, mivel a többi oszt.társ sem azért megy, hogy vele beszélgessen, hanem hogy a volt osztály tagjaival. Nem azt mondom, hogy végig a sarokban fog csöndben ülni, talán mosolyog néha, pár mondatot hozzá fűz, de nem fogja jól érezni magát!
Én biztosan nem mennék, ha hívna a párom, és én sem hívnám őt!
Ez az osztályközösség diákkori összetartozásán és mentalitásán múlik. Nálunk kezdettől fogva fel sem vetődött, hogy ne hozzuk a párunkat.
A találkozónak két része van. Az első amolyan osztályfőnöki óra, ahol mindenki elmeséli a korábbi életét. A párok erről sem voltak kitiltva, elvégre egy közös életnek ez is része.
A második buli jellegű. Van tánc, kaja, pia, duma. Valahogy nem nagyon unatkoztak a párok, mert a következőre is mind eljött.
A felvágás fel sem vetődött. Anyagi szempontból elég széles réteg, de ez senkit nem befolyásol, nem téma. Pedig viták is szoktak lenni, néha elég kemény. De a hangulat mindig kitűnő.
Az osztálytalálkozó arra is jó, hogy megdugd azt, akire egész gimiben vágytál.
Ebben azért megakadályozhat a párod, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!