Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért népszokás a cigányoknak...

Miért népszokás a cigányoknak a bűnözés?

Figyelt kérdés
ellopták a tárcámat benne minden papírral
2009. máj. 10. 15:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
hát az az igazság rajtad is látszik meg a többin,hogy magyarok vagytok,de szerintem ez lényegtelen,hogy ki milyen származású én most csak példának írtam oda azt,hogy magyarbűnözés,mert mindig csak a cigányokról esik szó, pedig van még többféle is magyarországon
2009. máj. 10. 16:30
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
amelyik meg ide írta,hogy NINCSS RENDESS CIGÁÁÁNY, annak meg azt üzenem,hogy a nagy orrától nem lát fél métert.. nyisd ki a szemed.. ezt most úgy mondtad volna hallod,mintha te ismernéd az egészet !!! általánosítani én is tudnék,hogy mind kis rasszisták vagytok,pedig mégse mindannyian vagytok azok..
2009. máj. 10. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem, de sokan mondják hogy az ember színe fehér. És ha sokan így folytatjátok, akkor mindenki az lesz úgyhogy emiatt ne aggódj. Nagy orr? Nem tudom kettőnk közül kinek van nagyobb orra. Ja és még valami. Az orr pont a két szem között van, tehát lehetne 100 méter hosszú, akkor is lehetne látni tőle :)
2009. máj. 10. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Vállalja-e valaki Frank Pierson 31 éve készült, és az USA-n kívül csak 7 országban (Finnország, Nyugat-Németország, Görögország, Olaszország, Brazília, Spanyolország, Lengyelország) bemutatott filmjének szinkronizálását, de legalább feliratozását?

Magánszorgalomból a műfordítást és a szótag szám szerinti kiigazítást is elvégeztem, de nem tudom, hogyan kellene a filmet hivatalosan behozni (A vetítési jogot megvásárolni, a magyar felratozásra és a magyar hangú változatra engedélyt kérni.). (Természetesen úgy, hogy én se kapjak kevesebb honoráriumot mint a főállásban ezzel foglalkozó szinkron-dramaturgok.)

Ha ezt a filmet bemutatnák, sokak választ kapnának a feltett kérdésre is.

A film címe: "King of the Gypsies" - hangulata alapján, magyarul az "A cigánykirály" cím lenne a megfelelő.

2009. máj. 10. 16:57
 15/18 anonim válasza:

cigány bűnözés, magyar bűnözés... teljesen mindegy az emberek nagy része már nagyon sok ideje lopja a másikat.

A nincstelen az a napi életben maradásáért teszi, és ellopja a pénztárcád, a szegény a jobb élet reményében, és a gazdagok pedig a még több pénzért. Tisztességes ember szerintem nagyon kevés, és ha már a lopásnál tartunk, nem tudom kitől mennyi pénzt loptak már el az utcán, de meg vagyok győződve arról, hogy töredékét annak, amit egyetlen tisztességtelen milliárdos, aki minimálbérre van bejelentve.

A cigány kérdésről pedig: ha egy cigány egy bűncselekményt követ el, abban szerintem nem az a legidegesítőbb, hogy cigány volt, hanem az hogy sok esetben azért ússza meg, mert a kisebbségére hivatkozik.

Ezt pedig nem ők találták ki, hanem valószínűleg a média gerjeszti, ők pedig csak kihasználják a lehetőséget (ezt egy magyar bűnöző is megtenné)

A kérdés inkább az, hogy miért van cigányság-kérdés, miért nem lehet hanyagolni a témát egy picit, mindenkinek jobb lenne!

2009. máj. 11. 16:04
 16/18 anonim válasza:
Elég legyen már ebből,hogy ki cigány meg ki magyar meg ki bantu vagy ki kínai esetleg ausztráliai ,mind emberek vagyunk és kész. Ennyi. EMBER. Értve vagyok? És a lelkiismerettel nem rendelkező emberek sajnos lopnak, legyen akármilyen származásuk. A legnagyobb pénzeket - milliókat- amúgy is általában a külső szemmel nézve jól menő, szimpatikus , nagymenő és nagy befolyással rendelkező emberek sikkasztják el...
2009. máj. 19. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:
25%
Jó, de azért valljuk be, ha nem lennének, akkor a piacokon csak ázsiaiak lennének, az meg milyen unalmas már...
2009. máj. 29. 08:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Mert náluk lazább az erkölcs.

Náluk ez "nem számít" lopásnak. Elveszik amire szükségük van

2009. nov. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!