Miért népszokás a cigányoknak a bűnözés?
Vállalja-e valaki Frank Pierson 31 éve készült, és az USA-n kívül csak 7 országban (Finnország, Nyugat-Németország, Görögország, Olaszország, Brazília, Spanyolország, Lengyelország) bemutatott filmjének szinkronizálását, de legalább feliratozását?
Magánszorgalomból a műfordítást és a szótag szám szerinti kiigazítást is elvégeztem, de nem tudom, hogyan kellene a filmet hivatalosan behozni (A vetítési jogot megvásárolni, a magyar felratozásra és a magyar hangú változatra engedélyt kérni.). (Természetesen úgy, hogy én se kapjak kevesebb honoráriumot mint a főállásban ezzel foglalkozó szinkron-dramaturgok.)
Ha ezt a filmet bemutatnák, sokak választ kapnának a feltett kérdésre is.
A film címe: "King of the Gypsies" - hangulata alapján, magyarul az "A cigánykirály" cím lenne a megfelelő.
cigány bűnözés, magyar bűnözés... teljesen mindegy az emberek nagy része már nagyon sok ideje lopja a másikat.
A nincstelen az a napi életben maradásáért teszi, és ellopja a pénztárcád, a szegény a jobb élet reményében, és a gazdagok pedig a még több pénzért. Tisztességes ember szerintem nagyon kevés, és ha már a lopásnál tartunk, nem tudom kitől mennyi pénzt loptak már el az utcán, de meg vagyok győződve arról, hogy töredékét annak, amit egyetlen tisztességtelen milliárdos, aki minimálbérre van bejelentve.
A cigány kérdésről pedig: ha egy cigány egy bűncselekményt követ el, abban szerintem nem az a legidegesítőbb, hogy cigány volt, hanem az hogy sok esetben azért ússza meg, mert a kisebbségére hivatkozik.
Ezt pedig nem ők találták ki, hanem valószínűleg a média gerjeszti, ők pedig csak kihasználják a lehetőséget (ezt egy magyar bűnöző is megtenné)
A kérdés inkább az, hogy miért van cigányság-kérdés, miért nem lehet hanyagolni a témát egy picit, mindenkinek jobb lenne!
Mert náluk lazább az erkölcs.
Náluk ez "nem számít" lopásnak. Elveszik amire szükségük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!