A nőket nem szabad megnézni az utcán?
Egyik nap megnéztem egy csinos lány fenekét, amit észrevett a barátja.
Elkezdte nekem mondani a pasas ,hogy ne bámuljam nőjét különbem kiszúrja a szememet, meg kitépi a beleimet és azzal akaszt fel egy fára.
Nem inkább büszkének kéne lennie, hogy mások is megnézik a barátnőjét?
Mert ez azt jelenti ,hogy tényleg csinos a barátnője ha mások is megnézik.
Meglehet, csak ne úgy hogy közbe úgy nézel rá mint egy darab húscafatra, vagy beszólogatsz, cuppogsz neki meg társaik. A lányok ezeknek örülnek, de pont valamelyik nap álltam a buszon, már sötét volt, és láttam az ablakból hogy egy pasi úgy nézi a fenekem hogy konkrétan rátapadt, és így mérlegelt föntről lefelé...azt hittem kidobom a taccsot. Ettől pl nem csak ideges leszek hanem rókázhatnékom is van.
Szóval ne feltűnően csináld..de lehet csak rosszul összehozott pillanat volt hogy a pasija észrevette úgyhogy ne rágódj ezen szerintem.
A 12:15-ös egy primitív fehérjehalmaz.
Érdemben pedig: hogyne volna szabad az utcán megnézni a nőket! (a férfiakat is). Bárkit meg szabad nézni, kellő jólneveltséggel, tisztelettel. Ha te nem feltűnően, pimaszul bámultad meg az ominózus lány B-oldalát:-), és a vele lévő fiú mégis ezzel a durvasággal reagált, akkor ő is..fehérjehalmaz. Ha tiszteletlen voltál, akkor is figyelmeztethetett volna kevesebb agresszivitással.
Kedves utolsó!
Persze hogy szívünk joga oda nézni, ahová akarunk - de azért engedd már meg: nézés és nézés között különbség van.
Minden lehet civilizáltan és állatias módon tenni. A feltűnően öltözött, vagy ízléstelenül kicicomázott nőknek is szívük joga, hogy úgy jelenjenek meg - utcán vagy bárhol - ahogyan jónak látják. Csupán ezért senki sem érhet egy újjal sem hozzájuk - és ha normális nevelést kapott, nem nyilváníthatja ki a véleményét gúnyos bámulással, grmaszolással, nevetéssel. Ennyit kéne mindenkinek megjegyezni - és máris elejét vennénk egy sor igencsak kínos epizódnak.
Szerintem mind a ketten bunkók voltatok.
Ha valaki foglalt láthatólag (ott a barátja/férje vele), ne nézegesd már ennyire feltűnően, de ő meg közölhete volna másképp is. Erről ennyit.
Szerintem nem dicséret, ha megnézed feltűnően a másikét, nem árucikkek a nők, hogy nézegesd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!