Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nőket nem szabad megnézni...

A nőket nem szabad megnézni az utcán?

Figyelt kérdés

Egyik nap megnéztem egy csinos lány fenekét, amit észrevett a barátja.

Elkezdte nekem mondani a pasas ,hogy ne bámuljam nőjét különbem kiszúrja a szememet, meg kitépi a beleimet és azzal akaszt fel egy fára.

Nem inkább büszkének kéne lennie, hogy mások is megnézik a barátnőjét?

Mert ez azt jelenti ,hogy tényleg csinos a barátnője ha mások is megnézik.

2011. nov. 15. 12:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Jaj, úgy szeretem az ilyen kedves embereket. Nem értem miért nem tart magának valami lottyadt seggű, ráncos nőt és akkor biztos nem nézné meg senki. Vagy öltöztetné csadorba. Persze az fontos az ilyen ürgéknek (gondolom valami mercis izomagy lehetett) hogy a nőjén feszüljön a gatya és kivillanjon a melle, de ha megnézik akkor meg fel van háborodva. Most akkor akarja mutogatni vagy sem? döntse már el.
2011. nov. 15. 12:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is meg szoktam nézni a nőket, de utánafordulni nem szoktam senkinek, főleg ha nincs egyedül.
2011. nov. 15. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Meglehet, csak ne úgy hogy közbe úgy nézel rá mint egy darab húscafatra, vagy beszólogatsz, cuppogsz neki meg társaik. A lányok ezeknek örülnek, de pont valamelyik nap álltam a buszon, már sötét volt, és láttam az ablakból hogy egy pasi úgy nézi a fenekem hogy konkrétan rátapadt, és így mérlegelt föntről lefelé...azt hittem kidobom a taccsot. Ettől pl nem csak ideges leszek hanem rókázhatnékom is van.

Szóval ne feltűnően csináld..de lehet csak rosszul összehozott pillanat volt hogy a pasija észrevette úgyhogy ne rágódj ezen szerintem.

2011. nov. 15. 13:03
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez szimplán intelligencia kérdése, hogy ne bámuljon meg az illető foglalt nőket az utcán, ha nem akarja, hogy belekössenek. Mondjuk a másik fél részéről is igaz, hogy értelmesebb ember ezért nem akarja kitépni a másik beleit...
2011. nov. 15. 13:08
 15/19 zeronibble ***** válasza:
Lehet hogy épp valami igazán rossz történt cimbivel épp előtte. Ha meg akármikor ilyen kis kemény, akkor nem irigylem a csajszit...
2011. nov. 15. 13:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A 12:15-ös egy primitív fehérjehalmaz.

Érdemben pedig: hogyne volna szabad az utcán megnézni a nőket! (a férfiakat is). Bárkit meg szabad nézni, kellő jólneveltséggel, tisztelettel. Ha te nem feltűnően, pimaszul bámultad meg az ominózus lány B-oldalát:-), és a vele lévő fiú mégis ezzel a durvasággal reagált, akkor ő is..fehérjehalmaz. Ha tiszteletlen voltál, akkor is figyelmeztethetett volna kevesebb agresszivitással.

2011. nov. 15. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan máár! Akkora felhajtás ez az egész. mindenkinek szíve joga, hogy hova néz a saját szemeivel. Én egy csomószor voltam már olyan szituban, hogy valamit néztem, vagy mentem az úton és a hátam mögé néztem nehogy elüssenek és úgy jött ki mintha néznék valakit. Hát basszus kössenek belém ilyenkor. kár ezért a kérdezőt piszkálni, mert aki úgy öltözik, hogy kidobja mindenét igen is hogy megnézik. Ösztönösen! Nehéz kontrollálni, hogy ne nézz oda, ami vonzza a tekinteted. Szerintem ennyi emberi szabadság kijár, őszintén szólva én nő létemre megnézem az olyan nőket, akik feltűnőek, pedig nem vagyok leszbi, vágjanak pofán engem is. Bennem inkább az a kérdés merül fel, ha a nőnem akarja, vagy a pasit zavarja, akkor kinek , minek olyan rohadt fontos kiöltözni? Nem lenne elég otthon az ágyban megcsodálnia a kedvese bájait? Hát persze hogy nem, mert azért ország világ előtt fontos, hogy tudassa, a nője kívánatos, de meg már ne kívánja.
2011. nov. 15. 17:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Persze hogy szívünk joga oda nézni, ahová akarunk - de azért engedd már meg: nézés és nézés között különbség van.

Minden lehet civilizáltan és állatias módon tenni. A feltűnően öltözött, vagy ízléstelenül kicicomázott nőknek is szívük joga, hogy úgy jelenjenek meg - utcán vagy bárhol - ahogyan jónak látják. Csupán ezért senki sem érhet egy újjal sem hozzájuk - és ha normális nevelést kapott, nem nyilváníthatja ki a véleményét gúnyos bámulással, grmaszolással, nevetéssel. Ennyit kéne mindenkinek megjegyezni - és máris elejét vennénk egy sor igencsak kínos epizódnak.

2011. nov. 15. 18:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem mind a ketten bunkók voltatok.

Ha valaki foglalt láthatólag (ott a barátja/férje vele), ne nézegesd már ennyire feltűnően, de ő meg közölhete volna másképp is. Erről ennyit.

Szerintem nem dicséret, ha megnézed feltűnően a másikét, nem árucikkek a nők, hogy nézegesd őket.

2011. nov. 20. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!