Hol tudnám megnézni hogy két gyogyszerkészitmény üti e egymást? Vagyis szabad e a kettöt együtt beadni?
A germicid-c és a cataflam lenne a két fajta gyogyszer!
A germicid azért kellene mert belázasodott és ha feljebb megy adnék,de 14-kor kapott cataflant a fogára(orvosi tanácsra adom naggyon szeved)és nem merem együt beadni a kettöt.
Tudnátok segiteni?
Már keresgéltem de csak cikkeket dob ki.
sajnos nem tudom :(
hívd fel az ügyeletet, ők biztos meg tudják mondani!
egyébként úgy tudom a cataflam nagyon erős gyógyszer, lehet túl sok lenne a kettő a babádnak!
Igen ettöl félek én is!
Egyébként a betegtájékozatora rá van irva hogy fájdalom és lázcsillapito.(a cataflam)
Ha ez leviszi vagy megtartja em megy feljebb akkor hagyom de ha feljebb megy akor felhivom az ügyeletett és megkérdezem.
Azért köszönöm a válaszodat!!!
hűtőfördővel segíts rá, hátha nem kell akkor a lázcsillapító!
szegényke, a foga gyötri meg ennyire? :(
Igen
Azért kell a cataflam is mert ilyenkor felmehet a höje 39-re is.Szegényt ilyenkor ugy sajnálom!!!
megcsináltam neked,ezt irta
3. szint:
A gyógyszerek között fennálló kölcsönhatás miatt ezek együttes szedése nem javasolt
Nagyon szépen köszönöm a segitséget!
Szerencsére le ment nem kellet neki semmi este még nézegetem neki de ha nem lesz lázas akkor nem viszem dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!