Hűha.. asszem elmebeteg emberrel sodort össze az élet.
Addig amíg nem úgy tekergeted a fejed, hogy a párod van melletted, addig semmi gond.
2011. nov. 15. 12:06
3/19 anonim válasza:
sztem meg jó nagy p.raszt voltál.mivel semmibe vetted az úriembert,más is ideges lett volna.akkor legalább ugy csinaltad volna h ne vegyék észre.engem eléggé zavar ha megnéznek az utcan,föleg ha le is szólitanak,primitiv dolognak tartom.
2011. nov. 15. 12:12
4/19 anonim válasza:
Megnézni nem szabad! jól meg kell őket fogdosni, az a tuti!
2011. nov. 15. 12:15
5/19 anonim válasza:
én meg előszeretettel figyelem a kézmozdulatokat, sokan pedig azt hiszik hogy a mellüket nézem. van ilyen:D
2011. nov. 15. 12:19
6/19 anonim válasza:
Hát szerintem bunkóság! :S
2011. nov. 15. 12:22
7/19 anonim válasza:
Feltűnően ne nagyon nézegesd, pláne nem akkor, ha a f@szija is ott van.
Bár az is tény, hogy a férfi is egy tahó...
2011. nov. 15. 12:23
8/19 A kérdező kommentje:
nem feltűnően néztem, csak utána néztem ahogy elment mellettem.
Lehet ,hogy ki kéne tépnem a saját szemeimet és akkor nem fordulna elő több ilyen.
2011. nov. 15. 12:25
9/19 anonim válasza:
Ami nem eladó, nem kéne kirakni a kirakatba. És csak az foglalt, akin épp fekszenek. Ergo semmi rosszat nem tettél, a pasast meg le is csaphattad volna, jogos önvédelemből, mint a halálos fenyegetésre történő reakció.
2011. nov. 15. 12:31
10/19 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha megnéznek, nézni még szabad. De a megjegyzéseket / akár pozitív, akár negatív / és a füttyögetéseket, cuppogásokat már nem csípem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!