Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol tudom megnézni mennyi a...

Hol tudom megnézni mennyi a szabad memória a merevlemezen?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 17:42
 1/6 lambo96 ***** válasza:
100%
sajátgép,,jobb egérgomb a merevlemezre tulajdonságok és egyből kiadja ;)
2010. júl. 21. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

ez a sok h.lye ember már kezd idegesíteni! m

már 2.ban (általános) crackeltem és Comenius Logoztam

2010. júl. 21. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
vagy az amit az első mond, vagy normál esetben ráhúzod az egeret a C-re vagy a D-re,1 másodperc után magától mutatja mekkora a helyed és abból mennyi szabad...
2010. júl. 21. 18:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek és harmadiknak kösz.Mondjuk időközben leesett a ctrl+alt+delete -es megoldás.

Második,nem vagyok kíváncsi mit csináltál, meg mekkora lángész vagy!

Különben te nagyokos ez az oldal azért van, hogy ha valaki valamit nem tud, megkérdezhesse, és válaszokat kapjon.

Nem pedig arra való, hogy másokat hülyének nézzenek, kritizáljanak a hozzád hasonló f*szfejek!!!!

Szóval legközelebb ha valami nem tetszik,tartsd meg a véleményed magadnak légyszi!!!!

2010. júl. 21. 18:43
 5/6 anonim válasza:
100%

Egyet értek, egyébként én a Total Commandert használom (sokkal egyszerűbb, gyorsabb, mint a sajátgép, csak meg kell szokni, mondjuk én ezen nőttem föl :)), és ott alapból ki van írva a tetejére, hogy C:/...itt vagy... C:/ x gb szabad az y gb-ból.

Itt egy kép. a [-e-] és [-c-] mellett látod, hogy 58,...k of 64,... free vagyis 58,... KiloByte a 64,...-ból szabad :) Sok sikert

2010. júl. 22. 00:03
 6/6 anonim ***** válasza:

"ez a sok h.lye ember már kezd idegesíteni! m

már 2.ban (általános) crackeltem és Comenius Logoztam"

Nem lehet mindenki akkora kocka, mint te, valakinek rendes életet is kell élni, emberekkel kell kapcsolatot tartani személyesen.

2010. júl. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!