Hol tudom megnézni mennyi a szabad memória a merevlemezen?
ez a sok h.lye ember már kezd idegesíteni! m
már 2.ban (általános) crackeltem és Comenius Logoztam
Elsőnek és harmadiknak kösz.Mondjuk időközben leesett a ctrl+alt+delete -es megoldás.
Második,nem vagyok kíváncsi mit csináltál, meg mekkora lángész vagy!
Különben te nagyokos ez az oldal azért van, hogy ha valaki valamit nem tud, megkérdezhesse, és válaszokat kapjon.
Nem pedig arra való, hogy másokat hülyének nézzenek, kritizáljanak a hozzád hasonló f*szfejek!!!!
Szóval legközelebb ha valami nem tetszik,tartsd meg a véleményed magadnak légyszi!!!!
Egyet értek, egyébként én a Total Commandert használom (sokkal egyszerűbb, gyorsabb, mint a sajátgép, csak meg kell szokni, mondjuk én ezen nőttem föl :)), és ott alapból ki van írva a tetejére, hogy C:/...itt vagy... C:/ x gb szabad az y gb-ból.
Itt egy kép. a [-e-] és [-c-] mellett látod, hogy 58,...k of 64,... free vagyis 58,... KiloByte a 64,...-ból szabad :) Sok sikert
"ez a sok h.lye ember már kezd idegesíteni! m
már 2.ban (általános) crackeltem és Comenius Logoztam"
Nem lehet mindenki akkora kocka, mint te, valakinek rendes életet is kell élni, emberekkel kell kapcsolatot tartani személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!