Miért távolodnak tőlem az emberek?
Tudom hogy a kinézetem és a gondolkodásom miatt de nem ismernek és egyből véleményt alkotnak rólam. Amikor 15 éves voltam egy cigány megölte a bátyámat félév múlva a faterom lelépett. Sose szerettem a cigányokat de akkor megfogadtam hogy aki hozzáér a családomhoz vagy csak csúnyán néz annak következményei lesznek. Kopasz lettem és izmos, máshogy öltöztem, elkezdtem skinhead társaságba járni, tetkót csináltattam és megváltoztam (ez azóta is megvan). Nem vagyok olyan rossz ember csak GYŰLÖLÖM a cigányokat és a zsidókat. Mindenkivel próbálok normális lenni akivel lehet de sokan elítélnek amúgy erre számítottam és mostanában nem akarok megváltozni. Próbálok barátkozni emberekkel de nem mindig jön össze. Nyáron a barátnőmmel elmentünk a strandra és a mellkasomon ott virít egy horogkereszt áés sokan elkerültek vagy megnéztek amúgy ilyenkor az orvosok is néznek és másak lesznek. Nem szeretem amikor ezek alapján ítélnek (bár lehet h én is ilyen lennék) és utálom amikor azt mondják h ilyen vagy, mindig megkérdezem hogy milyen vagyok. Ezek miatt nem nagyon fognak hozzám közeledni az emberek. De ha normális vagyok velük más ruhákban akkor jó minden de ha meglátják valamelyik tetkómat vagy a bakancsban akkor pár ember elkezd távolodni. Ha normális vagyok akkor miért?
20/F
"20:09 hosszú lenne. Szerintem te is tudod milyenek a zsidók"
Kb. egyet ismerek, aki valószínűleg az. Nem tudom megítélni, mert nem ismerem őket. De szerintem te se. Egyébként se lehet megmondani, hogy "milyen" egy nép, mert a nép rengeteg különböző emberből áll. Tudom, hogy a zsidóknak vannak jellegzetességeik, de ehhez kint kéne élni Izraelben egy darabig, hogy ezt megértsük. És a legtöbb ember azelőtt ítél, hogy megismerne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!