Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért távolodnak tőlem az...

Miért távolodnak tőlem az emberek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a kinézetem és a gondolkodásom miatt de nem ismernek és egyből véleményt alkotnak rólam. Amikor 15 éves voltam egy cigány megölte a bátyámat félév múlva a faterom lelépett. Sose szerettem a cigányokat de akkor megfogadtam hogy aki hozzáér a családomhoz vagy csak csúnyán néz annak következményei lesznek. Kopasz lettem és izmos, máshogy öltöztem, elkezdtem skinhead társaságba járni, tetkót csináltattam és megváltoztam (ez azóta is megvan). Nem vagyok olyan rossz ember csak GYŰLÖLÖM a cigányokat és a zsidókat. Mindenkivel próbálok normális lenni akivel lehet de sokan elítélnek amúgy erre számítottam és mostanában nem akarok megváltozni. Próbálok barátkozni emberekkel de nem mindig jön össze. Nyáron a barátnőmmel elmentünk a strandra és a mellkasomon ott virít egy horogkereszt áés sokan elkerültek vagy megnéztek amúgy ilyenkor az orvosok is néznek és másak lesznek. Nem szeretem amikor ezek alapján ítélnek (bár lehet h én is ilyen lennék) és utálom amikor azt mondják h ilyen vagy, mindig megkérdezem hogy milyen vagyok. Ezek miatt nem nagyon fognak hozzám közeledni az emberek. De ha normális vagyok velük más ruhákban akkor jó minden de ha meglátják valamelyik tetkómat vagy a bakancsban akkor pár ember elkezd távolodni. Ha normális vagyok akkor miért?

20/F

2011. nov. 12. 21:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A barátnőm már régóta mondja h alakítsam át a horogkeresztet de nem foglalkoztam vele. Éjszaka sokáig néztem magam és rájöttem h arra a keresztre nincs is nagy szükségem, a többi meg nem tiltott. Holnap csináltatok helyette valami mást...de attól még ugyanilyen maradok
2011. nov. 13. 11:08
 12/23 anonim ***** válasza:

A probléma az, hogy történt veled egy rettenetes tragédia, amelyet nem tudtál feldolgozni, és olyan megoldást választottál, amely nem vezet sehová. A választás nem feltétlenül a te hibád, valószínűbb - stílusod alapján is - hogy az adott pillanatban nem volt, aki segítsen.

Ma igen nagy a gerjesztett bizalmatlanság. A megismerés, akárhogy is nézed, mindenképpen a külsővel kezdődik, ha már egy kapcsolat létrejött, kerülhet sor a belső értékek megismerésére. A barátnőd, úgy tűnik, az első, magad által állított akadályon szerencsésen túljutott, onnan már könnyebb a dolga. Ilyen bizalmatlansági légkörben az emberek többségétől ezt nem várhatod. Ezért távolodnak el tőled az emberek, pontosabban közel sem kerülnek hozzád.

Azt gondolom, a belső egyéniséged feladása nélkül, mégiscsak jobb lenne, ha a külsődön enyhítenél kicsit. Ma a forma erőteljes csoporthoz tartozást jelent, nem tudod kivédeni, hogy az emberek ne oda soroljanak, ahová remélem, nem tartozol. Szerintem neked is jobb lenne. Továbbá a gyűlölet sehová nem vezet, de ez nem jelenti azt, hogy szeretned, sőt, akárcsak elfogadnod is kell, amit ma gyűlölsz. Érzéseidből kizárólag a gyűlöletet próbáld kizárni, a többi természetes.

2011. nov. 13. 12:29
 13/23 anonim ***** válasza:
...
2011. nov. 14. 15:08
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Hülye kopaszbuksi vagy! Nem értettem soha a lényegét ennek a náci cuccnak de hajrá! Meghalt, elment, ezért nem az egész népet kell utálni hanem azt az embert aki ezt tette, mellesleg a zsidókkal mibajod? Ártottak neked? Én csak a barátnődet sajnálom hogy összejött egy ilyen szerencsétlen Hitlerezős barommal mint amilyen te vagy! Mi lesz ha a barátnődnek nem jön meg az esze és csináltok valami gyereket? El tudom képzelni (sajnos) hogy oviba/suliba megy a gyerek és egy ilyen kopaszbuksival kell neki végigsétálni a folyosón meg a tanárok elé állni egy ilyen emberrel. Vagy apa a sitten van. Teljes mértékben megértem az embereket akik távolodnak tőled mert én is ezt tenném ha ismernélek, nem kell nekem olyan barát aki bármikor sittre is kerülhet mert 1 roma vagy zsidó hozzá mert szólni vagy éppen egy ártatlan emberben rosszat látott. Szerintem ti meg jobban tennétek ha elfelejtenétek egymást (ezt a barátnőd érdekében) mert az ilyen kopaszbuksik maguknak valók. Komolyan mondom megáll az ember esze...
2011. nov. 14. 15:18
 15/23 anonim ***** válasza:
40%

Visszajött a bakancs, visszajött a bomber

Az utcákat újra uralja a kopasz fej!

Menekülj te féreg ők rád vadásznak

Nem adnak kegyelmet a mocskos fajtádnak!

Skinhead! Az új kor lovagja!

Skinhead! A jelen harcosa!

Skinhead! A fajtáját védi!

Skinhead Az életét se félti!

2011. nov. 14. 18:48
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 15:18-assal, aki szerint nagy hiba egy egész népet egy dolog alapján elítélni (még ha ekkora súlyú is a tragédia-részvétem Neked!), de ennek ellenére teljesen megértelek Téged. Te ezek szerint nem az a divatb*zi vagy, akinek megtetszettek a Divízió 88 számok, meg volt pár rossz élménye a cigányokkal és bekerült valami hülye, Hitler-majmolós, történelemismeretek nélküli társaságba, hanem egy saját tragédia miatt fogadtál bosszút. Én teljesen más beállítottságú vagyok, mint Te, de az biztos, hogy egy ilyen dolog nekem is elvenné a józan ítélőképességemet és gyökeresen átalakítana. Fogalmam sincs, mi lenne belőlem, ha ilyen történne, de az a tippem, hogy fegyverekkel kezdeném el őket üldözni, amíg meg nem halok.

De azért azt tudnod kell, hogy más a te gyűlöleted, és más az, amit az a horogkereszt képvisel. Hitlernek teljesen más indíttatásai voltak, az ő világképe olyannyira torz volt, hogy józan ember fel sem bírja fogni, hogyan jutott odáig. Ő valóban egy őrült volt. És tömeggyilkos.

Egyébként a zsidókkal pontosan mi a bajod? Én nem mernék addig ítélkezni róluk, amíg bele nem ásom magam a kultúrájukba.

2011. nov. 16. 20:09
 17/23 A kérdező kommentje:
15:18 vegyél vissza jó?
2011. nov. 16. 22:00
 18/23 A kérdező kommentje:
20:09 hosszú lenne. Szerintem te is tudod milyenek a zsidók
2011. nov. 16. 22:01
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
És ha nem akkor mit teszel? Ez a véleményem rólad kopaszbuksi...
2011. nov. 17. 14:44
 20/23 A kérdező kommentje:
Kussolj!
2011. nov. 21. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!