Lennétek újra gyerekek?
Figyelt kérdés
mondjuk olyan 6 évesek. Ha igen, akkor 2011 ben, vagypedig visszamennétek a valóságban megélt korba?2011. nov. 11. 14:09
1/8 anonim válasza:
Lennék, és vissza abba a korba :)
Akkoriban a gyerekkor még tényleges élményekkel telt, nem csak a számítógép előtt rohadtak a gyerekek, mint ma.
2/8 anonim válasza:
én nem lennék, mert újra fel kéne nőni, újra átmenni csalódásokon, vizsgákon, élettapasztalat szerzésen, és különben is, eddigi életem során most érzem magam a legjobban
30/N
3/8 anonim válasza:
nem mert 1 éve végre szobatiszta lettem 79/F
5/8 anonim válasza:
Ebben a régióban semmiképp...
Másik kontinensen talán...
6/8 anonim válasza:
Nem. Azért mert egyrészt lehetetlen, így ilyeneken nem is gondolkodtam, másrészt, minden kornak meg van a maga szépsége. Így élvezzétek a mostani korotokat, mert már ez sem hozható vissza, ha elmúlik.
7/8 anonim válasza:
Lennék, mondjuk 6-18-ig és ujra meg ujra , meg ujra, és ha lehet akk az idöt is megállitanám a 80'-as évek környékén .
35 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!