Becsülendő hogy a párom kisebbségiként havi 210-220 ezret keres tisztességes munkával?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre,mert ugye folyamatosan azt olvasni,hogy lopunk csalunk és hazudunk de, dolgozni meg nem dolgozunk.Nos kedves válaszadók, nem lopunk,nem csalunk és hazudunk,orrvérzésig dolgozik reggeltől estig.És üzenem a Moderátornak hogy,nem provokatív kérdés csak kíváncsi vagyok.Köszönöm a válaszokat.:)2011. nov. 10. 09:38
21/48 A kérdező kommentje:
De így kellene élni,de azt kell megérteni hogy,megy az általánosítás mindenhol és egyszerűen nem hiszik el hogy vannak ilyen emberek is.
2011. nov. 10. 09:54
22/48 anonim válasza:
A fizetése nem érdekel, foglalkoztatási területenként változó, ki mennyit keres, még a képzettséggel semmi összefüggésben nincs, a munka mennyiségével talán egy kicsit. A becsületes munka becsülendő, de ennek a minimumnak kéne lenni. Ezért inkább úgy fogalmaznék, a többi romának is a párodról kéne példát venni, és akkor nem lenne ilyen ritkaság, hogy megérje miatta nyitni egy új kérdést.
23/48 anonim válasza:
Inkább a többi romának reklámozd a párod, hogy vegyék észre magukat! :D
24/48 A kérdező kommentje:
Hát de sajnos ritkaság,mások elmondása alapján.
2011. nov. 10. 10:00
25/48 anonim válasza:
Éppen ezért mutogasd nekik, hogy megváltozzanak ők is.
26/48 Antimod válasza:
Igen, én becsülöm. Abból a környezetből nem lehet könnyű kiemelkedni, hiszen van egyfajta diszkrimináció (de mindig mondom, hogy nem bőrszín, hanem az antiszociálisan viselkedő réteg miatt) a cigánysággal szemben, így arra is gyanakodva néznek, aki tényleg becsületes és jó szándékai vannak.
27/48 anonim válasza:
Mutass nekik példát, az lesz a leghatásosabb ellenszer a romák rossz megítélése lenne, feltéve ha elkezdik követni.
28/48 A kérdező kommentje:
Nem reklámoztam, csak épp jeleztem hogy,van ilyen is,és mint már írtam kíváncsi voltam mit ír az aki pár kérdéssel lejjebb rasszista véleményt nyilvánított,igaz büszke vagyok rá hogy,ennyit dolgozik és nem bitang ember.
2011. nov. 10. 10:03
29/48 A kérdező kommentje:
Sok száz cigánynak 2 ember nem tud sajnos példát mutatni.
2011. nov. 10. 10:03
30/48 anonim válasza:
OK, van ilyen is, gratulálunk hozzá, de ez elhanyagolható mennyiségű. Ugye, érted, mire gondolok... Ha legközelebb, amikor eszembe jut, hogy "a romák nem dolgoznak", akkor miattad nem fogom ezt megváltoztatni arra, hogy "a romák nem dolgoznak, kivéve annak a nőnek a párját, aki múltkor kiírta Gyk-ra azt a kérdést".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!