Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Becsülendő hogy a párom...

Becsülendő hogy a párom kisebbségiként havi 210-220 ezret keres tisztességes munkával?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre,mert ugye folyamatosan azt olvasni,hogy lopunk csalunk és hazudunk de, dolgozni meg nem dolgozunk.Nos kedves válaszadók, nem lopunk,nem csalunk és hazudunk,orrvérzésig dolgozik reggeltől estig.És üzenem a Moderátornak hogy,nem provokatív kérdés csak kíváncsi vagyok.Köszönöm a válaszokat.:)
2011. nov. 10. 09:38
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor gondolok arra, hogy nem lehet egyszerű a becsületes, dolgos romáknak ebben az országban. Tudom, hogy van belőlük nem is kevés, én is ismerek egy ilyen házaspárt személyesen is. Csak hát ugye sok a bűnöző, és sajnos a romákat már a külső jegyeik alapján könnyű beazonosítani, így nagyon hamar válnak azok is az előítéletek céltábláivá, akik nem szolgálnak rá.

A tisztességes munka mindenképp becsülendő, akár roma az ember akár nem. Ha valaki ki tud törni a "putriból", az triplán is megbecsülést érdemel, de, felteszem, sok cigány nő fel normális körülmények között, és akkor ők csak az otthon hozott mintát viszik tovább, mint akárki a többségből.

Ennek ellenére legyetek büszkék magatokra! Legalább a környezetetekben élők mentalitására hatással lehettek. Sok sikert!

2011. nov. 10. 09:49
 12/48 A kérdező kommentje:
Épp ezért tettem ki,hogy tudjátok vannak még ilyenek,és nem kell feltétlenül általánosítani.
2011. nov. 10. 09:50
 13/48 anonim ***** válasza:
44%

"Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció."

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

14/48 anonim ***** válasza:
85%
Az becsülendő, ha valaki sokat és rendesen dolgozik. Az nem becsülendő, ha mindezt feketén. Anyám a 120 ezres fizetéséből annyit adózik, hogy a végén a többi költség mellett már kajára is alig jut neki. Közben meg látja, h munkanélküli fiataloknak megy a segély, akik 2-4 gyereket nevelnek. Én otthagytam azt az országot, ahol a szociális juttatások csak a semmittevőknek kedveznek. Ettől függetlenül a becsületesen, legálisan dolgozó embereket becsülöm bőrszíntől függetlenül.
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.

# 7/9 ma 09:44

Kedves valaszolo?

Hogy hogy kiemelkedett? Minden csaladban becsuletre, tanulasra, munkara kell nevelni a gyereket, legyenek azok tobbseg vagy kisebbsegi csoport. Ez normalis. ha a szulok ezeket nem tennek, akkor az lenne nem normalis dolog. A magyar ember hatat miert nem veregetik meg, ha dolgozik, becsuletes?

2011. nov. 10. 09:51
 16/48 anonim ***** válasza:
52%

"Épp ezért tettem ki,hogy tudjátok vannak még ilyenek,és nem kell feltétlenül általánosítani."

Vagyis nem voltál igazából kíváncsi semmire, csak meg akartad mondani a frankót. Emiatt a kérdés provokatív is. Sorry.

17/48 A kérdező kommentje:
Mi az hogy kitalálció?? Tévedsz kedves válaszoló.Olvastam pár rasszista kérdést és ott folyamatosan azt ecsetelték amit már leírtam,és ezért írtam ki,hogy tudják az emberek nem minden roma egyforma.
 18/48 anonim ***** válasza:
78%

Nem igazán értem a kérdést..

Nekem az a normális hogy dolgozom,fizetem az adót,és normálisan,tiszteletre nevelem a gyerekemet..

Én nem emelem ki,hogy mi mennyit keresünk,hogy élünk,mert ez a normális..Minden embernek így kell élnie..Neked ez furcsa vagy mi??(csak mert hogy kiírtál ezért egy kérdést..) Szerinted nem így kéne élnie minden embernek??

2011. nov. 10. 09:53
 19/48 A kérdező kommentje:
Igen azért is tettem ki hogy,tudjátok,és kíváncsi voltam mit ír az aki pár kérdéssel lejjebb azt ecseteli miként is élünk meg mi.De valahogy sejtettem....ez lesz:)
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, tisztességes, becsületes munkával pénzt keresni sosem szégyen, függetlenül attól, mennyi az a pénz, és ki keresi.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!