Becsülendő hogy a párom kisebbségiként havi 210-220 ezret keres tisztességes munkával?
Sokszor gondolok arra, hogy nem lehet egyszerű a becsületes, dolgos romáknak ebben az országban. Tudom, hogy van belőlük nem is kevés, én is ismerek egy ilyen házaspárt személyesen is. Csak hát ugye sok a bűnöző, és sajnos a romákat már a külső jegyeik alapján könnyű beazonosítani, így nagyon hamar válnak azok is az előítéletek céltábláivá, akik nem szolgálnak rá.
A tisztességes munka mindenképp becsülendő, akár roma az ember akár nem. Ha valaki ki tud törni a "putriból", az triplán is megbecsülést érdemel, de, felteszem, sok cigány nő fel normális körülmények között, és akkor ők csak az otthon hozott mintát viszik tovább, mint akárki a többségből.
Ennek ellenére legyetek büszkék magatokra! Legalább a környezetetekben élők mentalitására hatással lehettek. Sok sikert!
"Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció."
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/9 ma 09:44
Kedves valaszolo?
Hogy hogy kiemelkedett? Minden csaladban becsuletre, tanulasra, munkara kell nevelni a gyereket, legyenek azok tobbseg vagy kisebbsegi csoport. Ez normalis. ha a szulok ezeket nem tennek, akkor az lenne nem normalis dolog. A magyar ember hatat miert nem veregetik meg, ha dolgozik, becsuletes?
"Épp ezért tettem ki,hogy tudjátok vannak még ilyenek,és nem kell feltétlenül általánosítani."
Vagyis nem voltál igazából kíváncsi semmire, csak meg akartad mondani a frankót. Emiatt a kérdés provokatív is. Sorry.
Nem igazán értem a kérdést..
Nekem az a normális hogy dolgozom,fizetem az adót,és normálisan,tiszteletre nevelem a gyerekemet..
Én nem emelem ki,hogy mi mennyit keresünk,hogy élünk,mert ez a normális..Minden embernek így kell élnie..Neked ez furcsa vagy mi??(csak mert hogy kiírtál ezért egy kérdést..) Szerinted nem így kéne élnie minden embernek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!