Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kit tartasz szegény embernek?

Kit tartasz szegény embernek?

Figyelt kérdés

Arról jutott eszembe a kérdés, mert a férjem ma azt mondta, hogy akinek nincs gyereke, az szegény ember.

(Nekünk van, szerencsére :))

2011. nov. 9. 20:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
Tudod miből látszik, hogy hazudsz? A túl sok hangulatjelből. Meg abból, hogy teljesen fölöslegesen reagáltál. Úgy látszik telibe találtam.
2011. nov. 10. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megsértsek, de a kérdező hölgy dicsekedése szánalmasan átlátszó... Először is, ha tényleg olyan gazdag lenne, akkor nem kezdte volna el boncolgatni -önmaga megerősítésére- ezt a szegény/gazdag témát, másodszor pedig, aki igazán gazdag, az nem fitogtatja. Hiába van gyereke, lelkileg még igencsak éretlen és kicsinyes a hölgy.
2011. nov. 10. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Az az ember a szegény, akinek nincs pénze,vagy érzelmileg sivár ember.

Nincs gyerekem, de a férjed megnyugodhat, hogy így olyan életem van, ami sok-sok ajándékot ad. Negem például idegesítene egy gyerek.

2011. nov. 10. 15:52
 14/15 A kérdező kommentje:

Egyrészt nem dicsekedtem. Ez az önjelölt parafenomén rögtön tudni vélte, hogy mi kispénzűek, szürkék és tanulatlanok vagyunk - erre reagáltam, talán igen, cinikusan.

Másrészt: a kérdésemmel pontosan arra akartam rávilágítani, hogy nem a pénztől gazdag valaki... Mindegy. Sajnálom, hogy ennyire nem volt érthető.

2011. nov. 10. 16:43
 15/15 A kérdező kommentje:

"Szerintem pedig lelkileg sokkal gazdagabb az az ember, aki a sok pénze által bejárta a világot, rengeteget olvas, többféle tanfolyamra eljár, mint olyasvalaki, aki kispénzű, végiggürizett munkanapja után már csak tévézni van energiája, és erénynek hiszi azt, hogy összehozott egy utódot, amire pedig még egy hörcsög is képes."

Ez az illető MEKKORA PARASZT...:)

2011. nov. 10. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!