Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg egy roma...

Hogyan értessem meg egy roma származású fiúval, hogy nem akarok tőle semmit sem most, sem pedig máskor?

Figyelt kérdés

Egy házban lakunk, én a harmadikon, ő a földszinten. Tavaly februárban futottunk össze a kapuban. Éppen szakítás után voltam.

Már akkor próbálkozott, udvariasan, de határozottan visszautasítottam. A telefonszámomat is kérte, arra azt mondtam, hogy csak a család tudja.

Mindig elutasítottam, aztán a gyakorlati helyemre kezdett bejárkálni és bámulni. Ez engem nagyon zavart.

Párommal több, mint egy éve vagyunk együtt, de úgy tesz, mintha nem lenne senkim.

Az öccse egyszer beszólt páromnak, hogy "nemkéne előre köszönni?" Párom rá se hederített.

Egyszer találkoztam a fiúval a városban, elkapta a karomat, úgy fordított maga felé, hogy "Lehetek a barátod?" Kirántottam a karomat, és mondtam neki, hogy ezzel a stílussal biztosan nem, mert nem szeretem az erőszakot, másrészt van barátom. Erre azt vágta rá, hogy nem probléma, hagyjam el.

Elmagyaráztam neki akkor kb ezredszerre, hogy NEM!

Kb két hete élni nem hagy, minden nap leszólít, kérdez, már nem merek kimenni a lakásból....

Mit tegyek? Elköltözni biztos nem fogok, valami más megoldás. Amikor párom velem van, akkor nem is köszön, rám se néz, de hát nem lehet mindig velem.

Kérlek, segítsetek.

Köszönöm.

22L

2011. nov. 6. 23:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A cigány kultúrában az szánalmas ha nem nyomod a szöveget a csajnak, a cigány nők is lenézik azt a férfit aki nem próbálja meg megdugni őket. Szóval ez náluk természetes. Kerüld el azt annyi. ignor.
2011. nov. 7. 00:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom ajánlani mint a többiek. Vagy veresd szét vagy jelentsd fel zaklatásért.
2011. nov. 7. 01:01
 13/19 mustafa33 ***** válasza:
0%

Ne várd meg a pofont amit majd szerelme jeléül kapsz töle.

Csak az elköltözés a megoldás. Ha megvereted, boszút áll. Ha ellenkezel, azt biztatásnak veszi. Csak más tekintélyes cigányal állítod le. De olyat nem biztos találsz. Először a párod fog kapni hogy elverjék tőled, azután előjátékként te. Az elutasdításod határozott legyen és ne tégy félreérthető gesztust (mosoly). Valahogy nagyon meg kellene ijeszteni. Vannak bizonyos "szélsőségesek" akik megtennék...

2011. nov. 7. 02:03
 14/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a normális válaszokat!:)

Épp amiatt nem akarom megveretni, meg hasonlók, mert akkor csak rosszabb lesz a helyzet.

Én már azon is kiakadtam, hogy az öccse beszólogat páromnak...

2011. nov. 7. 09:49
 15/19 /Anita_'94/ ***** válasza:
Esetleg egy éjjel rájuk gyújthatná valaki a lakást...
2011. nov. 7. 11:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha a szép szóból nem ért, jöhet az erőszak. Bár lehet, hogy fogyatékos szegény.
2011. nov. 7. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Az ilyenekért szeretjük a cigókat...
2011. nov. 8. 03:42
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom, elolvassa-e valaki, de azt hiszem, sikerült elérni, hogy felfogja. Tegnap este bátyámmal jöttem haza, elég magas, és nem is éppen vékony.

A bátyám lemaradt és a lépcsőházban elém pattant a srác, hogy "Miért nem akarsz tőlem semmit? Pedig velem tuti boldog lennél, én nem hagynálak el." stb stb.

Kicsit ingerülten válaszoltam, hogy bocs, de én qrvára unom, hogy napi szinten eljátsszuk már ezt. Erre felcsattant, hogy szépen beszéljek, mert bajok lesznek, na itt lépett be tesóm a kapun, és rögtön eligazította, hogy merre hány méter.

Ma is láttam a srácot, de csak köszönt...

2011. nov. 8. 11:40
 19/19 anonim ***** válasza:
na ennek örülök hogy megoldódott! :)
2011. nov. 8. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!