Találok-e itt 20-30 év körüli, intelligens, roma származású hölgyet vagy urat, aki szívesen lenne interjúalanyom egy főiskolai dolgozathoz?
Ez nem kamu, valóban szükségem lenne a segítségre. Egy interjút kell készítenem roma származású, Magyarországon élő hölggyel vagy úrral. Életével, boldogulásával, szemléletmódjával kapcsolatos kérdéseim lennének. Az interjút (kb 15-20 perc) esetleg webkamerán vagy telefonon keresztül is lebonyolíthatjuk, rugalmas vagyok. Sajnos az ismeretségi körömben nehezen találok olyan embert, aki együttműködő lenne.
Egy szociális munkás hallgató.
Én nem állítom, hogy minden roma bunkó, a probléma az, hogy nagyobb részük az, az ilyen iskolákban, meg dolgozatokban meg úgy állítják be, hogy ezek intelligens, értelmes emberek akik a magyarok fajgyűlölete miatt nem tudnak kibontakozni. Közben mindenki tudja, hogy ez a bemutatott réteg kitesz vagy öt százalékot, a többi meg bőven tesz azért, hogy gyűlöljék.
Személy szerint minden ilyen okoskodó fajvédőt köteleznék a cigány falvakban való élésre, kíváncsi vagyok hány maradna belőlük.
Senki sem védi őket, higgyétek el, hogy nem én találtam ki a dolgozat témáját. Azt viszont mindenki tudja, hogy vannak köztük értelmiségiek is (ill. magyarban is ősbunkó).
Nos, én ilyen értelmes embert keresek.
Igen, szívesen: e-mail cím: omm@freemail.hu
24/N, félig roma származású
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!