Csak kihasznál?
most kezdem jobban kiismerni,mert minden nap együtt vagyunk
múltkor orvoshoz kellett mennem,kérdeztem tőle,mi volt az előadásokon,ő mondta,hogy nem értett semmit se,meg kedve se volt hozzá,hogy bemenjen a suliba,de ő arra nem jön rá,hogy azért nem ért semmit,mert nem figyel oda
Akármennyire is szidják a bolognai rendszert, innen is ki lehet szóródni. Ha nem tanul, nem figyel, nem érdekli, nyilván az eredményei sem lesznek jók, és átkerül fizetősre. Az meg nyilván nem lesz az ínyére való.
Nekem is volt olyan csop. társam, aki folyton jegyzeteket kunyerált tőlem, meg h segítsek ezt-azt, viszont ő alig jár be valamire. Szerencsére csúnyán írok (én teljesen jól el tudom olvasni, de más nem), így egy idő után a jegyzetkérésről leszokott. Az ilyen kéréseit pedig egyszerűen elfelejtem, ha éppen nincs kedvem hozzá.
Szóval te barátkozz azért másokkal is, mert neked is lehet szükséged segítségre, viszont az ilyesmi csakis kölcsönösségi alapon működik. Meg egyébként is, jó, ha nem csak egy embert ismersz a csop.társaid közül.
Lehet, h gonosz dolog, de ha ennyire zavar a lány, én elkezdeném leépíteni a kapcsolatot. Mondd el neki, h mi zavar! Ha legközelebb a drága ruháival meg a pénzével dicsekszik, említsd meg, h a közösen rendelt könyveket te fizetted ki!
Sajnos vannak ilyen emberek, mint a barátnőd is, de változni ő már nem nagyon fog a hozzáállását tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!