Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mások mit tennének abban az...

Mások mit tennének abban az esetben ha a postásunk férje hordja a postát? Jelentenétek valahol?

Figyelt kérdés
2011. nov. 3. 19:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%
Akkor majd rontást hozok rátok háháháháh veszni fogtok!!!!
2011. nov. 3. 21:09
 22/25 anonim ***** válasza:
88%

Undorító. Gondolod az a leg nagyobb gondja, hogy azon csámcsogjon, hogy kinek honnan érkezik levele? Szerintem nagyobb bajuk is van ennél, ha ilyen megoldásra kényszerültek, hogy a házastárs vegye át a munka ellátását.

Viszont ha megteszed a feljelentést, kívánom, hogy veled szemben is ilyenek legyenek az emberek. Akkor majd megtudod mit is tettél.

2011. nov. 3. 22:19
 23/25 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy azt a 2. válaszoló is írta,lehet,hogy a nő beteg,de ha nem,akkor is valószínűleg okuk van,hogy ezt csinálják!Egyet értek,szinte az összes eddigi válaszolóval,és én is azt javaslom,hogy ne tegyél e-miatt feljelentést,úgyhogy sok újat nem mondtam,mert már mindent megírtak helyettem,egyedül azt javasolnám,gondold át ezt a dolgot még egyszer,és ha neked tényleg engedi ezt a lelkiismereted,akkor csináld,de tudd hogy ez a sok ember egyöntetűen erről próbált lebeszélni téged!
2011. nov. 4. 07:37
 24/25 anonim ***** válasza:
76%

Ha mindenki megkapja a postáját rendesen, akkor nem. Én nem okoznék kárt annak, aki nekem nem okozott.

A jogszerűség ragaszkodni nem mindig tisztességes........

2011. nov. 4. 11:01
 25/25 anonim ***** válasza:
60%

Törölve:

"A jogszerűség ragaszkodni nem mindig tisztességes......"

Helyette:

Ragaszkodni a jogszerűséghez nem mindig tisztességes.....

2011. nov. 4. 11:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!