Mások mit tennének abban az esetben ha a postásunk férje hordja a postát? Jelentenétek valahol?
Jó ég!
Egyeseknek az a legnagyobb gondja, hogy a postás férje hordja ki amit ki kell?
Irigyellek, komolyan.
Minek kellene jelentgetni? Undorító dolog. Ennyi erővel én is jelenthetném, hogy a pap részegen tartja néha a misét.
Ja, az mindjárt más, ha felbontja, elolvassa és te úgy kapod meg. Így igazad van, de ennyi erővel a valódi postás is megsérti a levéltitkot, amennyiben ő is felbontja, ahogy a férje is teszi. De akkor sem azzal sérti meg, hogy a férj hordja, hanem azzal, hogy felbontva és elolvasva viszi hozzád.
A másik opció, hogy fogalmad sincs, mit jelent a levéltitok és annak megsértése, és hogy a kákán is a csomót keresed.
Az a válaszoló vagyok, aki szeretné, ha a leveleit inkább a postás férje kézbesítené
Bravó, 10 válasz, némelyik nagyon intelligens(nek hiszi magát).
ez az érvényes postai üzletszabályzat, érdemes átolvasni főleg a titoktartásról szóló részt. ajánlom minden kommentelő figyelmébe.
hagyjuk már ezt az intelligencia dolgot, másból se állsz.
azoknak szólt az üzletszabályzat aki azt mondja hogy nincs abban semmi ha más hordja ki a leveleket. a kérdés kiírása óta érdeklődtem máshol, és ez nem vicc(a postatitok megsértése), súlyos munkaügyi per lehet belőle, aki nem hiszi járjon utánna.
Tudod mit, b+, akkor jelentsd fel, ha úgy jobb lelkednek! Erre nem tudok mit mondani ezek után.
De előtte azért azt is gondold át, mi lenne, ha egy barátnőd lenne a postás és az ő férje hordaná ki helyette. Akkor is ugyanez lenne a véleményed, vagy most csak az a bajod, hogy pont egy "haragosod"-ról van szó, akibe ilyen módon bele tudsz kötni?
A bizonyítással nem lenne probléma.
Majd ha kicsit lenyugodott a fejed(71 %-os) akkor mondd meg milyen az idő a bolygótokon, itt nálunk ugyanis már eljutott a társadalom odáig, hogy ilyen esetben találnak tanukat. Ha hiszed ha nem vannak többen is, köztük vállalkozók, cégtulajdonosok is akiknek nem tetszik ez a kézbesítési forma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!