Voltál már nagyon részeg?
Én voltam de buli 4 1 dl pohár áfonya pálinka meg 7 vegyes de erős meg 5 whisky sok sör másnap úgy fájt a fejem meg óránként 1 füves cigi az álat buli volt
15/F
nem tudom mit írjak ide. hányás volt többször is de nem reggelig tartó, az inkább akkor a legbosszantóbb ha az ágyra megy vagy magadra :D
másik, hogy kiesések megesnek, de volt olyan filmszakadás hogy durván bekattantam elvileg. rohadtul nem emlékszem egy időtartamra, nem is csoda, mert amit hallottam pont akkorról magamról az olyan felfoghatatlan hogy másképp nem tudom magyarázni minthogy vsz már azt se tudtam ki vagyok.... az meg a másik hogy estem is egy szépet (ha 1 volt) szóval ja.. az nem egy túl kellemes így utólag. ilyen mértékű máskor nem volt, váratlanul is ért. biztos közbejátszott hogy már fáradt voltam előtte vagy ki tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!