Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyar vagyok, van mondanivalód?

Magyar vagyok, van mondanivalód?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 15:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
pech
2009. máj. 6. 16:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen...az,hogy olvass bele a kérdésbe, ami ihlette a tiédet! Máris megérted, hogy nem volt benne semmi ellenséges vagy provokáló... mellesleg ha magyar vagy, akkor ne hozz ránk szégyent és legyél becsületes,igazságos(akár a cigánnyal is,ha az nem tett semmi rosszat) és beszélj helyesen,választékosan! (mert én pl el tudnék süllyedni szégyenemben,mikor egy elvileg magyar ember rossz kiejtéssel vagy nyelvtannal beszél)
2009. máj. 6. 17:21
 13/24 A kérdező kommentje:
A rossz kiejtés és nyelvtan eléggé viszonylagos. Bár gondolom Te nem a tájszólásra gondolsz. :)
2009. máj. 6. 19:11
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
természetesen nem, a tájszólás az sajátosság :) inkább a nákolásra és társaira vagy a mai szlengre (lol,üccsi,stb.),de az is csúnya ha valaki a t betűket angolosan ejti,biztosan találkoztál már ilyennel,vagy ha valaki az orra alatt morzsolja a szavakat alig érthetően... ilyenekre gondoltam...sajnos van nagyon sok
2009. máj. 6. 19:14
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Helyes, hogy Magyar vagy testvér.

Legyél rá Te is büszke! És adj hálát az Úrnak, hogy Magyar vagy! :)

Nincs is a világon szebb a Magyarnál

"Kárpátia"

2009. máj. 6. 20:39
 16/24 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos én is.
2009. máj. 6. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Mi az hogy sajnos????

Szégyelled magad??

2009. máj. 6. 22:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Én is szégyellem magam néha, mikor látom,hogy viselkednek a mai magyarok :( természetesen nagyon büszke vagyok az egész történelmünkre és a magyarságomra is, de a magyarságot eltorzítják azok a magyar emberek, akik lassacskán azzá válnak lélekben és mentalitásban,amit annyira utálnak...cigánnyá,bűnözővé,mások megfélelmlitőivé...volt már,hogy magyar embertől kellett tartanom a vonaton,aki a haverjaival magot köpködött,zenét hallgatott a telefonján,majd engem kezdett szekálni minden ok nélkül(lány vagyok)...amit a fiatalok művelnek az a leglesújtóbb...nem tudok ráuk mást mondani,minthogy utolsó bunkó vandálok...és egyre süllyedünk a lejtőn!
2009. máj. 7. 10:27
 19/24 anonim válasza:
Én félvér vagyok. Én ezt tudom, de manapság olyan fehér emberekre is simán rámondják, hogy cigány, akit egy kicsit nyáron megkap a nap(képzelj el engem augusztusban...hehe) Szóval ha azt mondják nekem, hogy te cigány vagy mert úgy is nézel ki, akkor OKÉ! etnikailag cigány vagyok. DE!!! Magyarországon élek, magyarul beszélek, magyarnak érzem magam, akkor MAGYAR vagyok. Vagy legalább is magyar-cigány! Szép napot!
2009. máj. 12. 22:36
 20/24 anonim ***** válasza:
Én meg negyed részben szlovák egy kicsit német innen onnan francia viszont amerikai ezzel együtt kanadai is ja és magyar... soroljam még?
2010. máj. 18. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!